Fitness'a 1 Yıl Dayanabilir Miyim?

Bu soruyu soruyorsan dayanamazsın

Çok Rahat Dayanırsıngib igidiyo ilk 2-3 Hafta kendim zorla gittim 6 ay Oldu Şu anda Severek Gidiyorum Ama Bacak Günlerinde Bi Tık Soğuyorsun Spordan.

Merhabalar 14 yaşındayım vücut geliştirmek ve sağlıklı bir vücut istiyorum aydan aya yapınca çok pahalı oluyor 1 yıl dayana bilirmiyim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ya 6 Aylık Ya da 3 Aylık Kayıt Olabilirsin ya da Mahalle arası ucuz Fitneslar var .

Merhabalar 14 yaşındayım vücut geliştirmek ve sağlıklı bir vücut istiyorum aydan aya yapınca çok pahalı oluyor 1 yıl dayana bilirmiyim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
hocam 15 li yaşlar uygun ilk iki hafta oradaki hocalar seni full body çalıştırır gidrsin 3-4 gün bakacaksın olucak gibi değil bırakırsın ilk başladığında özellikle üst gövde de ağrı çekebilirsin ama pes etmezsen sağlıklı bir büyüme gerçekleştirebilirsin

Koll yapiyim derken boyun fitigi oldum 1senedir boyun fitigiyla ugrasiyom profosyonel ypmicaksaniz onermem dikkat edin ben yndim siz ynmayin

14 yaşındasın daha erken. Minimum 16 yaşında başlamanı öneririm. O sırada basketbol, voleybol, futbol gibi spor dalları ile uğraş.
ben 15im ama 16 17 gibi gösteriyorum haftayada başliyacağım

Bünyene ve azmine bağlı bi durum kas yapmak için sadece spor değil beslenmene de dikkat etmen gerekir ama düşündüğün kadar kolay değil haberin olsun

Değil, 14 Yaşında Birinin Eklem Boşlukları Daha Fazladır.Daha Gelişimi Tamamlanmamıştır. Eğer O Boşluklar Kapanırsa, Uzamasına Ket Vurur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan Başlayacaksın Bile Çok Ağır Kaldırmamalısınız. Bence 15-16 Yaşları Daha İdeal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,697
Üyeler
185,308
Son üye
denshyxy
Geri