Neler Yeni

Fitness'a 1 Yıl Dayanabilir Miyim?

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Merhabalar 14 yaşındayım vücut geliştirmek ve sağlıklı bir vücut istiyorum aydan aya yapınca çok pahalı oluyor 1 yıl dayana bilirmiyim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bu yaşlarda kendi vücut ağırlığın ile çalışman daha doğru olur

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan Toklu
Bu soruyu soruyorsan dayanamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir asaf çelik
Çok Rahat Dayanırsıngib igidiyo ilk 2-3 Hafta kendim zorla gittim 6 ay Oldu Şu anda Severek Gidiyorum Ama Bacak Günlerinde Bi Tık Soğuyorsun Spordan.

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan Toklu
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir asaf çelik
Merhabalar 14 yaşındayım vücut geliştirmek ve sağlıklı bir vücut istiyorum aydan aya yapınca çok pahalı oluyor 1 yıl dayana bilirmiyim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ya 6 Aylık Ya da 3 Aylık Kayıt Olabilirsin ya da Mahalle arası ucuz Fitneslar var .

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
hocam 15 li yaşlar uygun ilk iki hafta oradaki hocalar seni full body çalıştırır gidrsin 3-4 gün bakacaksın olucak gibi değil bırakırsın ilk başladığında özellikle üst gövde de ağrı çekebilirsin ama pes etmezsen sağlıklı bir büyüme gerçekleştirebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Koll yapiyim derken boyun fitigi oldum 1senedir boyun fitigiyla ugrasiyom profosyonel ypmicaksaniz onermem dikkat edin ben yndim siz ynmayin

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
14 yaşındasın daha erken. Minimum 16 yaşında başlamanı öneririm. O sırada basketbol, voleybol, futbol gibi spor dalları ile uğraş.
ben 15im ama 16 17 gibi gösteriyorum haftayada başliyacağım

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Bünyene ve azmine bağlı bi durum kas yapmak için sadece spor değil beslenmene de dikkat etmen gerekir ama düşündüğün kadar kolay değil haberin olsun

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Değil, 14 Yaşında Birinin Eklem Boşlukları Daha Fazladır.Daha Gelişimi Tamamlanmamıştır. Eğer O Boşluklar Kapanırsa, Uzamasına Ket Vurur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan Başlayacaksın Bile Çok Ağır Kaldırmamalısınız. Bence 15-16 Yaşları Daha İdeal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,818
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom