Neler Yeni

Sağlıklı kilo vermek

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Ben doyuyorum açıkcası,tabi az ama bilemedim şimdi, 120 kiloyken spora başlamadan önce daha doğrusu o kiloya ulaşmadan önce günlük 3000-4000 kalori den fazla aldığımı tahmin ediyorum. O kadar sağlıksız beslenmeden sonra spora başladığımda da günlük 2000 kaloriye yakın besleniyordum. Kilo vermeye çalışmamda ki amaç zaten eskisi gibi basketbol oynayabilmek yoksa estetik olarak, fizik olarak, yada birilerini etkilemek için istemiyorum.
Hayran kaldim azminize ben 95 de takildim inemiyorum

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Ben doyuyorum açıkcası,tabi az ama bilemedim şimdi, 120 kiloyken spora başlamadan önce daha doğrusu o kiloya ulaşmadan önce günlük 3000-4000 kalori den fazla aldığımı tahmin ediyorum. O kadar sağlıksız beslenmeden sonra spora başladığımda da günlük 2000 kaloriye yakın besleniyordum. Kilo vermeye çalışmamda ki amaç zaten eskisi gibi basketbol oynayabilmek yoksa estetik olarak, fizik olarak, yada birilerini etkilemek için istemiyorum.
senin doyman değil etken
vücudun bütün fonksiyonlarını gerçekleştirebiliyor mu
metobolizman yeterli hızda çalışıyor mu
kas kaybın ne kadar,yağ yakabiliyor musun
önemli olan etkenler bunlar birkaç tane daha var tabi
senin karnının doyması değil mevzu
böyle devam edersen bi yerden sonra tıkanıp kilo veremeyeceksin çünkü metobolizman acayip yavaşlayacak
kardeşim sen üstteki yorumları tekrar oku ve ona göre bi yol çiz kendine
şuan gittiğin yol yol değil bunu da bilmiş ol

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
Hayran kaldim azminize ben 95 de takildim inemiyorum
Kilo verilip alınabilir bunda sorun yok bu tarafına sözüm yok,kilo vermeye zaten ani kararla başladım, hastaneye normal endokrin muayenesine gittiğimde 16 kilo vererek 104 e düştüğümde ayrı bir şekilde motive oldum öyle devam ettim,okul vs derken de günde en az 1.-1.5 saat yürüyüş yapmaya alışmıştım bende öyle devam ettim. Yaklaşık 1.5 yıl oldu galiba tam bilmiyorum

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Kilo verilip alınabilir bunda sorun yok bu tarafına sözüm yok,kilo vermeye zaten ani kararla başladım, hastaneye normal endokrin muayenesine gittiğimde 16 kilo vererek 104 e düştüğümde ayrı bir şekilde motive oldum öyle devam ettim,okul vs derken de günde en az 1.-1.5 saat yürüyüş yapmaya alışmıştım bende öyle devam ettim. Yaklaşık 1.5 yıl oldu galiba tam bilmiyorum
Tebrikler gerçekten , uğraş yogunlugum biterse inşallah ben de kilo verenler kervanina katilacagim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,265
Üyeler
165,957
Son üye
arabellaaa576
Top Bottom