Arama sonuçları: *

1. Montofteam

Karın ve kol kası yapmak istiyorum

5 kg ağıŕlık alıyosun her gün artscak şekilde bicep curl yspıyosun 50 tekrarı rahatça yapabilince kol kasın büyümüs olcak ama her gün arttırman lazım tükenişe gidebilmek için. Karın kasına gelirsek o iş zor hem kas yapmalısın hem onları ortaya çıkarmak için emek vermelisin ki bu emek yağ oranına...
  2. Montofteam

SPORA YENİ BAŞLADIM ÖNERİLERE AÇIĞIM

şahsen gainer protein tozu kreatin işlerine girme evde normal yediğin 1 tabaksa 2. tabağı ye zaten protein için klasik olabildğince et tavuk yumurta yemen lazım abartmadan yavaş yavaş başla şu an hareketleri çok önemsemeden ağırlıkla uğraş sakatlanmadan istemesende gelişirsin ama birkaç ay sonra...
  3. Montofteam

Sırtım yeteri kadar iyi mi?

Bi filtre vardı siyah beyazlaştıran onu kullan daha net gözükür kasların onun dışında helal olsun
  4. Montofteam

Kollarım çok ince ne yapmalıyım

Burdan edebileceğim yardımı etmeye çalışırım ama temelin ve bilgin yoksa evden çalışmak zor olur ya pt koçluk alacaksın intten ya da spor salonunu yapacaksın. Anladığım kadarıyla pek kasla işin yok o yüzden spor salonuna gitmeyeceksin. En temizi şunun gibi Bench sehpası yerin herhangi bi yerde...
  5. Montofteam

Kollarım çok ince ne yapmalıyım

Tam bilmeden durumunu bişe söylemek istemiyorum ama sporda genetik izin verirse 5x kg dumbell la bile öküz(güç olarak) gibi olabilirsin tabi süreç olması gereken kesinlikle farklı işleyecek ama mümkün. Sen şimdi ön kolmu çalışmak istiyorsun? Dumbellların kaç kg?
  6. Montofteam

Sporda kasın boyutu ile güç nasıl orantılı değil açıklarmısınız?

Arabadan anlarmisın bilmiyorum 1.6 vs 1.9 motorlar düşün mantıken 1.9 motor daha güçlü olmalı çünkü anlık yakıt aktarımı daha büyüķ ama işte büyüklük önemli değil partner 1.9 70 hp iken 1.6 coralla 110hp anlatabildim mi
  7. Montofteam

Bench press yapmak için sehpa

ya sen spor salonundaki kas bağımlılarına bakma koşu bile yapmıyor çoğu sağlık umurlarında değil spor salonun amacı zaten sağlıklı olmak. En kötü 1 ay öğren hareketleri ki(yani hangi hareketin hangi kası geliştirdiğini) evde benzerlerini oluşturabilesin ondan sonra ister git ister gitme sana...
  8. Montofteam

Sehpa alsan bile 10kg ile göğüs bi yere kadar çalısırşın. Hele yaşın yüksekse zaten ister istemez 10 kg kolay gelir. Şimdilik bence spor salonuna git merdiven altı olsa bile. Sevmedikten sonra sehpa almanında bi mantığı yok.
  9. Montofteam

Elinde ağırlık var mı varsa kaç kg
  10. Montofteam

Şahsen ilk seferin spor salonuna gitmeni ve hareketlin temeli öğrenmi tavsiye ederim ondan sonra istersen evde ağırlık alıp sporunu yaparsın benin gibi.
  11. Montofteam

Bak şimdi hocam bi tane sandelye alıyonsun koyuyosun önüne geçiyosun arkanı oturak kısma doğru getirip ağırlığı göğsune alıyosun sonra bas. Tabi evde her hafta 6 gün çalışıyosan almak lazım.
  12. Montofteam

Bu zamanda spora başlamak ayda ne kadar götürür

Senin de kutlu olsun, ortalama olarak 1000 lira diyebiliriz salon fiyatı nerde oturduğuna bağlı değişir yeniyse spor işine evde ne varsa onu yiyeceksin yemek supplement falan işine girmeyi düşünme gerek yok. Ha bide belki yol paran konuma göre o da
  13. Montofteam

Sadece Dumbell ile ne yapılır?

Katıldığım için zaten alıntıladım evde başlasada spor salonu şart dedim ama...
  14. Montofteam

Sadece Dumbell ile ne yapılır?

İlla spor salonuna gerek yok evde başla bunlarla genel olarak 25 tekrara çıktınmıda spor salonuna geç. Yapabilirsen spor salonundan başlaman daha iyi olur hareketleri falan öğrenirs8n.
  15. Montofteam

Evde spor uygulamaları işe yarıyor mu?

Yani hiç bi spor geçmişin yoksa baya etkiler tabi düzgün bi şekilde yapman lazım. 1 ay sonra ya calisthenics başlarsın ya 5x2kg dumbell qlırsın ya da spor başlarsın. Calisthenics yaparsan ki şu an çok yüksek kilodaysan 1 yıl alır başlaman ve baya estetik gözükürsün büyük değil. Evde dumbell işi...
  16. Montofteam

Spora Başlamadan Bilmem Gerekenler

Havlu al düzgün yanına sakın desenli falan alayım deme. Kıyafetleri özellikle bol almak mantıklı daha rahat yaparsın hareketleri tabi aşırı bol olmayacak onun dışında protein tozuymuş oymuş buymuş boşver şu an sadece spora odaklan ve protein içeren besinleri tüketmeye çalış yeter o sana bir de...
  17. Montofteam

zayıfım yapacaklarım doğru mu?

Kanka ben 62kg den 70kg çıktım 3 4 ayda şuan tek yaptığım tüm öğünleri ikiye katlamak oldu mesela akşam yemeğine sevdiğim şeyden 2. tabağı eksin etmedim, kahvaltı yapmıyordum min 1 yumurta yemeye başladım. Arkadaşların dediği gibi yemen gerekiyor knk ister dirty ister normal ne gömebilirsen göm...
Top Bottom