Neler Yeni

Sadece Dumbell ile ne yapılır?

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Arkadaşlar evde sadece 3 tane dumbell var

1 tane 3 kg
2 tane 2,5 + 2,5'de 5 kiloluk var ama bir çubuğun kilitleme mandalı yok o yüzden kullanamıyorum 1'ini yani 1 tane 5 veya 1 tane 10 olarak kullanabiliyorum

Bunlar ile ne yapabilirim?

Kilo: 68
Boy: 1.72,5

BeKo'O

80+ Silver
Açıkça konuşmak gerekirse pek bir şey yapamazsın, fakat dumbell'lı şınav, yana omıuz açış, tek dumbell ile karın ve bacak egzersizleri yapılabilir gayette güzel kuvvet kazandırır uzun vadede ama daha düzgün ve verimli kas kütlesi kazanımı için salona yazılmanız şart, size tavsiyem 18'inize gelmeden bi salona yazılıp 18'e kadar en az 1 senenizi spor salonunda geçirmeniz. Bu esnada tabi okula ve eğitiminize de dikkat etmeye çalışın :giggle:

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Arkadaşlar evde sadece 3 tane dumbell var

1 tane 3 kg
2 tane 2,5 + 2,5'de 5 kiloluk var ama bir çubuğun kilitleme mandalı yok o yüzden kullanamıyorum 1'ini yani 1 tane 5 veya 1 tane 10 olarak kullanabiliyorum

Bunlar ile ne yapabilirim?

Kilo: 68
Boy: 1.72,5
Açıkça konuşmak gerekirse pek bir şey yapamazsın, fakat dumbell'lı şınav, yana omıuz açış, tek dumbell ile karın ve bacak egzersizleri yapılabilir gayette güzel kuvvet kazandırır uzun vadede ama daha düzgün ve verimli kas kütlesi kazanımı için salona yazılmanız şart, size tavsiyem 18'inize gelmeden bi salona yazılıp 18'e kadar en az 1 senenizi spor salonunda geçirmeniz. Bu esnada tabi okula ve eğitiminize de dikkat etmeye çalışın :giggle:
İlla spor salonuna gerek yok evde başla bunlarla genel olarak 25 tekrara çıktınmıda spor salonuna geç. Yapabilirsen spor salonundan başlaman daha iyi olur hareketleri falan öğrenirs8n.

BeKo'O

80+ Silver
İlla spor salonuna gerek yok evde başla bunlarla genel olarak 25 tekrara çıktınmıda spor salonuna geç. Yapabilirsen spor salonundan başlaman daha iyi olur hareketleri falan öğrenirs8n.
tamam bende kuvvet kazanır dedim? Kas kütlesi kazanamayacağını belirttim evdeki sporla, ha setlerini falan alır kendine home gym alanı kurar orası ayrı tabi

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
tamam bende kuvvet kazanır dedim? Kas kütlesi kazanamayacağını belirttim evdeki sporla, ha setlerini falan alır kendine home gym alanı kurar orası ayrı tabi
Katıldığım için zaten alıntıladım evde başlasada spor salonu şart dedim ama...

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hayır kazanır sadece daha uzun sürede kazanır,bu işlerle ilgileniyorsanız küçüklerde Furkan Uğurlu diye bir çocuk var illaha duymuşsunuzdur.1 yılda o vücuda geldi spor salonunda çalışıyor ek takviye gıdaları alıyor ve yaşına göre iyi bir vücudu var.Şimdi ben 15 yaşındayım 12den 14e kadar 2 yıl spor yaptım ve çocukla üst göğüs hariç aynı vücuda sahibim ama o 1 yılda yaparken ben 2yılda yapabiliyorum bu gibi farkı var.

Mesajlarınıza göre sizi yargılayacak olur isem çok bilginizin olmadığını düşündüm @-CrawL bu konularda bilgili o yardımcı olabilir.

-CrawL

80+ Gold
evdeki sporla ilk aylar kas kütlesi kazanır yeni başlayanlar için ilk aylarda kas kazanımı kolay zaten ilk aylarda ossursa dahi bir miktar kas ekler. Sen neye dayanarak söylüyorsun evdeki sporla kas yapılamayacağını

Hasan344

80+ Gold
Kas yaparsin. Son 1 yılda sadece günde 400 sınav 400 mekik ile baya bir omuzlarımı genislettim ve kas yaptım.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
evdeki sporla ilk aylar kas kütlesi kazanır yeni başlayanlar için ilk aylarda kas kazanımı kolay zaten ilk aylarda ossursa dahi bir miktar kas ekler. Sen neye dayanarak söylüyorsun evdeki sporla kas yapılamayacağını
Aynen öyle,ben bir yerden sonra 50 tekrar atıyordum 5 kiloyla :D Bir ay ramazan arası vermiştim 1.5 yıldır spor yapmıyorum o.O2

Bu ay sonu salona yazılmayı düşünüyorum tekrardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka 400 mekik tamam da 400 sınav çok zor
Hayır zor değil adam nizami yapmıyordur 1000 şınav yapar ? :D

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Hocalarım bir de ne yapılır diye sormuştum spor ile gram alakam yok lütfen dumbellar la nasıl çalışılaçağını da söylerseniz sevininirim :)

BeKo'O

80+ Silver
nereye kadar kas yapabilir kanka bana bi söyler misin? evde egefitness vücudu bile yapamaz ne yapacak ağırlık olmadan bişey olmadan? Calisthenics yaparsa full evet parçalı olur 2-3 yıl içinde, evde şınav mekik veya absürd hareketlerle kas yapan bir insan hayatımda görmedim etmedim kimse kendini kandırmasın, vücudunu toparlarsın ona lafım yok ama yok evdeki egzersizlerle bak bicepslerim 42 cm oldu bacaklarım kalınlaştı şişti öyle bir şey yok. Bu işi devamlı yapacaksa ağırlıklarla yapması lazım ya da dediğim gibi kalistenik idmanları yapacak. Yani evde kas kütlesi kazanırdan kastın ne bi burda ne kadarlık bir kas kütlesinden bahsediyoruz açıklar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

nereye kadar kas yapabilir kanka bana bi söyler misin? evde egefitness vücudu bile yapamaz ne yapacak ağırlık olmadan bişey olmadan? Calisthenics yaparsa full evet parçalı olur 2-3 yıl içinde, evde şınav mekik veya absürd hareketlerle kas yapan bir insan hayatımda görmedim etmedim kimse kendini kandırmasın, vücudunu toparlarsın ona lafım yok ama yok evdeki egzersizlerle bak bicepslerim 42 cm oldu bacaklarım kalınlaştı şişti öyle bir şey yok. Bu işi devamlı yapacaksa ağırlıklarla yapması lazım ya da dediğim gibi kalistenik idmanları yapacak. Yani evde kas kütlesi kazanırdan kastın ne bi burda ne kadarlık bir kas kütlesinden bahsediyoruz açıklar mısın?
Gençler de duyunca böyle aa evde de oluyormuş falan sonra yapmaya başlayıp değişim hissedemiyince hevesleri kaçıyor. Benim fikrim bu isteyen katılmaz, evde kaslarını toparlarsın vücudunu kendini getiririrsin ama yok öyle kollar mollar şişti her yerim büyüdü 5 sene uğraşırsın evde öyle vaktini harcarsın

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Gençler de duyunca böyle aa evde de oluyormuş falan sonra yapmaya başlayıp değişim hissedemiyince hevesleri kaçıyor. Benim fikrim bu isteyen katılmaz, evde kaslarını toparlarsın vücudunu kendini getiririrsin ama yok öyle kollar mollar şişti her yerim büyüdü 5 sene uğraşırsın evde öyle vaktini harcarsın
Hocam ben böyle tuna tavus gibi fln yada şişmek fln istemiyorum toplamak fln yani göstermeden kaslı olmak istiyorum hafiften kendimi ssvunabilecek kadsr guc fln iste

Top Bottom