Arama sonuçları: *

1. Smtcee

Big Mass Gainer nasıl kullanılmalı?

Hocam ben antrenmandan hemen sonra içiyorum. Bazen duruma göre yemek yemediysem veya enerjik olarak yorgun durumdaysam antrenman öncesi içip hemen spora geçiyorum. Çeşitli kullanım alternatifler var. Buna en iyi cevabı vücudunuzda deneyerek kendiniz bulacaksınız. Antrenmandan önce içince ne...
  2. Smtcee

Big Mass Gainer nasıl kullanılmalı?

Antrenman sonrası da kullanabilirsin ara öğün olarakta kullanabilirsin. Sana kalmış bir durum.
  3. Smtcee

Hangi Suplementler kullanılmalıdır?

Kanka hepsini bir arada al demiyorum ki, paran oldukça al
  4. Smtcee

Hangi Suplementler kullanılmalıdır?

Pre-workout,Kreatin, Bcaa, ZMA, B Vitamini, D vitamini, Kilo almak istiyorsan (Gainer) ve Protein tozu. Bunlar gayet yeterli
  5. Smtcee

Göbek yağı nasıl gider? Hocalarım ve arkadaşlarım buyursun.

Yok benim karın kası gibi bir problemim yok düz bir görüntü olsun yeter kafasındayım
  6. Smtcee

Haklısınız bir şeylerden kısıp uygulamak şart olacak, teşekkür ederim
  7. Smtcee

Hayır hocam o anlamda demek istemedim 2 günde 1 75₺ vermek çok zorluyor. 1663006777 Uygulayacağım teşekkür ederim 1663006821 İşte tüm mesele göbek yağının gitmesinde de bakalım düzgün bir program oluşturup devam edeceğim
  8. Smtcee

Boy 184 Kilo 78 ancak dediğim gibi yağların çoğunluğu göbek kısmında. Yeteri kadar kalori açığı oluşturdum zaten. Başladığımda 84 kilo idim. Benim antrenman günlerim 2 gün gidiş 1 gün dinleniş şeklinde ve bacak antrenmanlarında sadece ısıtmak amaçlı 10 dk kardiyo yapıyorum. Ekmek konusunda...
  9. Smtcee

Peki kardiyo günleriniz kaç günde bir hocam?
  10. Smtcee

Yüksek tempodan kastın şu mudur, 2 dakika yavaş (7-8) 1 dakika hızlı (10-12) 1663005353 Elimden geldiğince 2lt tüketmeye çalışıyorum 1663005374 Ve kardiyoyu her gün mü yapmak gerek? Yoksa 2 günde 1 mi?
  11. Smtcee

Arkadaşlar selam, Aktif olarak vücut geliştirme ile uğraşıyorum ama 5-6 aylık sayılırım. Bu esnada protein tozu, bcaa, b6 ve d3 vitamini kullanıyorum. Spora başladım başlayalı göbekteki yağ bir türlü gitmedi, yanaklar basenler vs gitti ama göbek illallah ettirdi. Bölgesel yağ yakmak zor...
  12. Smtcee

Fitness 1. ay bitti ne yapmalıyım

Teşekkürler, size de.
  13. Smtcee

Bacak günü kardiyodan kastım bacakları antrenman öncesi ısındırmak için 10-15dk hafif tempo yürüyüştür.
  14. Smtcee

1 seneye yakın olacak hocam. Ancak beslenmeye doğru dürüst dikkat etmediğim için görüntüde hafif değişim var dikkat etsem daha farklı olabilirdi. 1654895655 Kardiyo günleri kaloriyi arttırmaya çalışıyorum kardiyo olmayan günlerde ise kalori açığı oluşturuyorum.
  15. Smtcee

Kendi antrenmanımdan örnek vereyim; Pazartesi: Göğüs - Arka Kol - Kardiyo Salı: Sırt - Ön kol Çarşamba: Omuz - Bacak - Kardiyo Perşembe: Off Cuma: Göğüs - Arka Kol - Kardiyo Ctesi: Sırt - Ön kol Pazar: Omuz - Bacak - Kardiyo Pazartesi: Off şeklinde yapıyorum.
  16. Smtcee

Bench/Deadlift/Squad Pr değerleri

Teşekkürler.
  17. Smtcee

Bench/Deadlift/Squad Pr değerleri

Deadlift yaparken kemer takmayarak formu bozdum ve kas sıkışması yüzünden 1-1.5 ay ağrı çektim. İğneler sayesinde kurtuldum. İğnelerde işe yaramasaydı fizik tedavi yolu gözüküyordu. Deadlifti tamamen programımdan çıkardım. Deadlift kadar etkili hareket öneriniz var mı?
  18. Smtcee

Bcaa antrenman sırasında alınır mı?

Ant öncesi 5 sonrası 5 makul müdür?
Top Bottom