Neler Yeni

Göbek yağı nasıl gider? Hocalarım ve arkadaşlarım buyursun.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende de göbek vardı her gün aralıksız karın antrenmani yaptım ve hâlâ yapıyorum şekerli asitli gıdalar trans yağlar vs tamamen kes bunlar çok yağlanma yapıyor sağlıklı ve dengeli beslenme ve spor ile gidecektir bende şuan 4 adet baklava oluştu alt karın kası zorluyor 2 tane çıkmakta inat ediyor 😂 ama onuda kiracağım demem o ki çok sıkı çalış zararlı gıdalardan uzak dur

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Antrenman kalitesini arttir kalori açığı ver ortalama kilondan fazlaysan eğer ideal kilondaysan eşit kalori al ve ihtiyaça göre proteinli beslen.
Boy 184 Kilo 78 ancak dediğim gibi yağların çoğunluğu göbek kısmında. Yeteri kadar kalori açığı oluşturdum zaten. Başladığımda 84 kilo idim.

Antreman sonrası 45dk 1 saat arası her gün kardiyom var hocam. Koşu bandının yanına merdiven ve bisiklette ekleyebilirsiniz çok faydalı olur.
Benim antrenman günlerim 2 gün gidiş 1 gün dinleniş şeklinde ve bacak antrenmanlarında sadece ısıtmak amaçlı 10 dk kardiyo yapıyorum.

bro bende ayni durumdayim ama bu ekonomik durumda saglikli beslenmek imkansiza yakın doymak için illaki ekmek ve karbonhidrat agirlikli beslenmek durumunda kaliyorum protein tavuk et vs cok pahali buna ucuz yollu bi cozum varsa bende aydinlanmak isterim ayrica tuz ve şekeri kesmenin gercekten baya faydası oluyor
Ekmek konusunda dediğiniz gibi karbonhidrat şart olunca mecbur yiyorum. Tavuk olmuş 75₺ Makarnanın tanesi 10₺ say say bitmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de göbek vardı her gün aralıksız karın antrenmani yaptım ve hâlâ yapıyorum şekerli asitli gıdalar trans yağlar vs tamamen kes bunlar çok yağlanma yapıyor sağlıklı ve dengeli beslenme ve spor ile gidecektir bende şuan 4 adet baklava oluştu alt karın kası zorluyor 2 tane çıkmakta inat ediyor 😂 ama onuda kiracağım demem o ki çok sıkı çalış zararlı gıdalardan uzak dur
Tavsiyeniz için teşekkür ederim uymaya çalışacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Boy 184 Kilo 78 ancak dediğim gibi yağların çoğunluğu göbek kısmında. Yeteri kadar kalori açığı oluşturdum zaten. Başladığımda 84 kilo idim.

Benim antrenman günlerim 2 gün gidiş 1 gün dinleniş şeklinde ve bacak antrenmanlarında sadece ısıtmak amaçlı 10 dk kardiyo yapıyorum.

Ekmek konusunda dediğiniz gibi karbonhidrat şart olunca mecbur yiyorum. Tavuk olmuş 75₺ Makarnanın tanesi 10₺ say say bitmez.

Kalori açığı vermen saçma ideal aralikdasin.

Kas yakarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne

Yine tavuk 75 TL'ye geldik reis sanki bir kilo tavuk mu yiyosun 300-400 gram yersen yeterli 20-30 lira tutuyor gelişmek için de değer bence.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Yine tavuk 75 TL'ye geldik reis sanki bir kilo tavuk mu yiyosun 300-400 gram yersen yeterli 20-30 lira tutuyor gelişmek için de değer bence.
Hayır hocam o anlamda demek istemedim 2 günde 1 75₺ vermek çok zorluyor.

Benimde öyle hocam gittiğiniz her gün kardiyo yapın.
Uygulayacağım teşekkür ederim

Kalori açığı vermen saçma ideal aralikdasin.

Kas yakarsın.
İşte tüm mesele göbek yağının gitmesinde de bakalım düzgün bir program oluşturup devam edeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Dostum eğer gelişmek istiyorsan paran yetersizse bile bir yerlerden kısman lazım şu an ekonomi kotu belki pro bir bodybuilder olamazsın ama gayet iyi yerlere gelirsin.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Dostum eğer gelişmek istiyorsan paran yetersizse bile bir yerlerden kısman lazım şu an ekonomi kotu belki pro bir bodybuilder olamazsın ama gayet iyi yerlere gelirsin.
Haklısınız bir şeylerden kısıp uygulamak şart olacak, teşekkür ederim

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Hayır hocam o anlamda demek istemedim 2 günde 1 75₺ vermek çok zorluyor.

Uygulayacağım teşekkür ederim

İşte tüm mesele göbek yağının gitmesinde de bakalım düzgün bir program oluşturup devam edeceğim
Kanka karın kısmını fazla takma bence. Sixpack çıkartıcam diye yemenden kısıp üst vücudunu mafedersin. 6 aylığım diyorsun. Önce kas kütleni iyice arttır. Sonra define olursun. Ne buluyorsunuz şu karın kasında :)

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Kanka karın kısmını fazla takma bence. Sixpack çıkartıcam diye yemenden kısıp üst vücudunu mafedersin. 6 aylığım diyorsun. Önce kas kütleni iyice arttır. Sonra define olursun. Ne buluyorsunuz şu karın kasında :)
Yok benim karın kası gibi bir problemim yok düz bir görüntü olsun yeter kafasındayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Yok benim karın kası gibi bir problemim yok düz bir görüntü olsun yeter kafasındayım
Bu arada kışın detaylı iri kol daha iyi diye düşünüyorum

Zaten üstünde kıyafet oluyor kimse kol dısi seni görmez man

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Bu arada kışın detaylı iri kol daha iyi diye düşünüyorum