Arama sonuçları: *

1. intrusion

Fitness'a Gitmeyi Düşünüyorum - Bilgiye İhtiyacım Var

Sağlam bi antremanda 40 dk bile gayet yeterli zamana çok takılma, aslında hiçbişeye takilma tak kulaklığı sağlam bi idman çıkar yeterli, zararlı besinlerden uzak dur o bile yeterli çünkü amaç bunu bir hayat rutini haline getirebilmen kendini çok fazla kısıtlarsan spordan o kadar uzaklasirsin
  2. intrusion

Elinde definasyon listesi olan var mı?

zurna
  3. intrusion

Elinde definasyon listesi olan var mı?

2000 kalori ne aga amip misin
  4. intrusion

Calisthenics ile ilgili yardım

Yaklaşık 1 yıldır düzenli vücut geliştirme yapıyorum ama spor salonumuz depremden dolayı kapandı bende evde calisthenics yapmaya karar verdim,bu sporla ilgili ne tavsiye edersiniz...
  5. intrusion

Fitnessla alakalı ne yapmalıyım ?

kaç kilosun hocam
  6. intrusion

GYM besin takviyeleri hakkında

hocam creatin ve preworkout kullanmak spordan aldığın zevki arttırır tavsiye ederim gainer ve portein tozu kullan kilo almana yardımcı olur vitaminler bu işin zirvesi kontrollerini yaptır sürekli aman en önemlisi bilen birinden destek al antremanlar,beslenme,besin takviyeleri hakkında
  7. intrusion

Kaliteli ucuz protein önerisi

arkadaşlar bugün bime sardalya gelmiş fiyatı 12.50TL 100 gramında 21 gram protein var hem içerdiği yağlardan hem de katkı maddesiz fiyat performans ürünü,tadı birebir ton balığı tavsiye ederim
  8. intrusion

Sağ kolumla çıkardığım tekrar sayısını sol kolumla yapamıyorum ?

bir süre dumbell değil bar kullan kısa sürede yetişecektir
  9. intrusion

Fitness'a başlayacağım hangi yardımcı ürünleri almalıyım ?

creatin saç dökmez .D
  10. intrusion

Fitness'a başlayacağım hangi yardımcı ürünleri almalıyım ?

kilo alcaksan da vericeksen de creatin kullan
  11. intrusion

Beslenemiyorum !!! Vucut geliştirme alt yapı oluşturma.

illa tavuk göğüsü yemek zorunda değilsin tüm tavuğun kilosu 30 tl falan ondan al parçala öyle tüket,proteini illa tavuktan almak zorunda değilsin mercimekte bile protein var çevremdeki arkadaşlarım kaşıkla lor peyniri yiyor, kan tahlili yaptır vitamin eksikliğin olabilir veya parazitin olabilir...
Top Bottom