Neler Yeni

GYM besin takviyeleri hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
19 yaşındayım, Sanırım hayatımda ilk defa spor salonuna gideceğim ve aynı zamanda tekstil de 8-19 arası yoğun tempoda çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum ama bir şekilde olacak kafaya koydum bir kere.
1 yılda büyük bir değişim görmek istiyorum aynaya baktığımda 1.75 boylarında 58 kilo civarındayım hacim kazanmak istiyorum omuzlar otoban olsun istiyorum velhasıl kelam
kaliteli, f/p, hakkını veren ek takviye tavsiyesi var mıdır hocam?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
19 yaşındayım, Sanırım hayatımda ilk defa spor salonuna gideceğim ve aynı zamanda tekstil de 8-19 arası yoğun tempoda çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum ama bir şekilde olacak kafaya koydum bir kere.
1 yılda büyük bir değişim görmek istiyorum aynaya baktığımda 1.75 boylarında 58 kilo civarındayım hacim kazanmak istiyorum omuzlar otoban olsun istiyorum velhasıl kelam
kaliteli, f/p, hakkını veren ek takviye tavsiyesi var mıdır hocam?
Kafaya koyman baya güzel bir şey sakın bir gün gitmeyim deme arkası gelir istikrarlı ve disiplinli devam et makarna pilav patates tavuk gömül Allah ne verdiyse
@Bulkyapanobez

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
atif kekç
hocam creatin ve preworkout kullanmak spordan aldığın zevki arttırır tavsiye ederim gainer ve portein tozu kullan kilo almana yardımcı olur vitaminler bu işin zirvesi kontrollerini yaptır sürekli aman en önemlisi bilen birinden destek al antremanlar,beslenme,besin takviyeleri hakkında

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Başlangıç için pre workout alabilirsin 2. Ay glutamine/BCAA/creatine kombosu çok iyi gider gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,721
Üyeler
166,606
Son üye
ALPEREEN
Top Bottom