Neler Yeni

Beslenemiyorum !!! Vucut geliştirme alt yapı oluşturma.

.RBO.

80+ Silver
Arkadaşla bu ekonomi sebebi ile beslenemiyorum genişleyemiyorum karbonhidrat,yağ tüketebiliyorum ama portein günde 100gr ye anca yaklaşıyor vucut geliştirme için alt yapı nasıl oluştururum yani bu protein kaynakları yenebilir seviyeye gelince hızlıca hacim kazanmak için ne gibi gibi bir yol izlemeliyim

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Arkadaşla bu ekonomi sebebi ile beslenemiyorum genişleyemiyorum karbonhidrat,yağ tüketebiliyorum ama portein günde 100gr ye anca yaklaşıyor vucut geliştirme için alt yapı nasıl oluştururum yani bu protein kaynakları yenebilir seviyeye gelince hızlıca hacim kazanmak için ne gibi gibi bir yol izlemeliyim
kanka kaç kilosun günde 100gr protein yeterli zaten 150 kilo falan değilsen

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Tavuklu pilav

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
71 kg yim 186boyum var da ben 3 tane yumurta yersem 100 e yaklaşıyor yoksa 60-70 e yaklaşır 3 yumurta yiyince koli dayanmıyor 5 günde bir koli yumurta biter evde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavuk göğüs 70 TL
yapcak bişi yok kankam ülkenin durumu bu ben sırf bu yüzden bırakmak zorunda kaldım sporu salonun parasını bile denkleştiremedim

WhoCares

80+ Gold
71 kg yim 186boyum var da ben 3 tane yumurta yersem 100 e yaklaşıyor yoksa 60-70 e yaklaşır 3 yumurta yiyince koli dayanmıyor 5 günde bir koli yumurta biter evde

Tavuk göğüs 70 TL
Kendi isteğim ile düzelttim

Son düzenleme:

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapcak bişi yok kankam ülkenin durumu bu ben sırf bu yüzden bırakmak zorunda kaldım sporu salonun parasını bile denkleştiremedim
Benim spor salonu aylık 200 onu veriyorum ama 😔 beslenmeye para yetmiyor bir sekilde indirimden yulaf alınıyor ama fareden bozma tavukların etlerinin kilosu 70 tl olurmu günlük 300gr tüketsen 21 tl aylık 630 tl

türkiye şartlarında şuan için zor ama minumum a düşürmek istiyorsan yeşil mercimek tavuk göğüs yerine baget alabilirsin oda olmadı soya kıyması alabilirsin ben tercih etmem soya ama yumarta desen zaten f/p idi oda yok oldu gitti malesef
Kolisi 55 tl vay be aileden diger kisiler 3 tane tüketse ben de 3 taen yesem 6 ediyor 5 günde bi koli yumurta alacaksın 55*6 dan 330 tl sadece yumurta için

WhoCares

80+ Gold
Benim spor salonu aylık 200 onu veriyorum ama 😔 beslenmeye para yetmiyor bir sekilde indirimden yulaf alınıyor ama fareden bozma tavukların etlerinin kilosu 70 TL olurmu günlük 300gr tüketsen 21 TL aylık 630 TL

Kolisi 55 TL vay be aileden diger kisiler 3 tane tüketse ben de 3 taen yesem 6 ediyor 5 günde bi koli yumurta alacaksın 55*6 dan 330 TL sadece yumurta için
kendi istediğim doğrultusunda iletimi düzelttim.

Son düzenleme:

.RBO.

80+ Silver
Sadece 1 kişi tavuk yese günde 3 yumurta yese digerleri 1 yumurta yese 5 kişilik ailede sadece bunlara 1000 tl veriliyor vay be 1 milyar ahaahahhahahahah

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
atif kekç
illa tavuk göğüsü yemek zorunda değilsin tüm tavuğun kilosu 30 tl falan ondan al parçala öyle tüket,proteini illa tavuktan almak zorunda değilsin mercimekte bile protein var çevremdeki arkadaşlarım kaşıkla lor peyniri yiyor, kan tahlili yaptır vitamin eksikliğin olabilir veya parazitin olabilir bunlarda kilo almanı engelliyor olabilir şekerli şeylerden , işlenmiş etten ,kızarmış yiyeceklerden uzak dur hormonel açıdan zararlı bunlar...

cnut

80+ Bronze
Hızlıca hacim kazanmak diye bir şey yok. Bu spor emek ister, disiplin ister. Aldığın protein oranı şu anlık senin için yeterli. Yapman gereken tek şey sürekliliğini getirmek. He diyorsan ben hemen büyük olmak istiyorum. Para kıyacaksın azıcık 10 haftalık bir kür alacaksın istediğin vücuda sahip olursun ama bedeli de ağır olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,582
Son üye
IIJuDGeII
Top Bottom