Arama sonuçları: *

• Users: AEGON
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AEGON

Bakkal sahte sigara satar mı?

Touch blue nun kutusu zaten parlamente göre küçük tadından anlarsın anca.
  2. AEGON

Sigara Öksürüğü ne zaman geçer ?

Bazen bıraktığım oluyor 2 3 ay kadar sonra yine başlıyorum ama öksürük işi öyle bişey değil hocam 😂
  3. AEGON

Sigara Öksürüğü ne zaman geçer ?

Günde 1 paket içiyorum bu konuna iyi güldüm 😂😂😂
  4. AEGON

Gözlüğü 1800 TL'ye aldım sizce çok mu?

Takmayı hiç sevmiyorum ben özellikle yazın terletiyor beni. Kurtulunca çok rahatladım görmeye başladım hemde gözlük olmadan mükemmel bir his 😂
  5. AEGON

Gözlüğü 1800 TL'ye aldım sizce çok mu?

Bi aralar bende böyle hesaplar yapıyordum çizdirince rahatladım 😂
  6. AEGON

Halüsilasyon gördüm!

Uykusuzmuydun askerde uykusuz olduğum için nöbette bende saçma sapan şeyler görüyordum çevremdekilerde görüyordu.
  7. AEGON

🌞Kavurucu sıcaklıklar gidiyor! Sağanak yağış geliyor...

Bende mimar sinandayım petkim parka yakınım güzel yerdir 8 senedir burdayım.
  8. AEGON

Körfez yarımca
  9. AEGON

5600x 62 derece konum kocaeli sıvı soğutucuyu seviyorum 😂
  10. AEGON

göz için lazer tedavi olacağım bilgilerinize ihtiyacım var

Gözünüz hep açık oluyor sadece size gözlük veriyolar onu takıyorsunuz o gözlüksüz ışığa çıkmanız yasak oluyor o kadar. Fiyatlar baya artmış hocam iyiki yaptırmışım o zaman.
  11. AEGON

göz için lazer tedavi olacağım bilgilerinize ihtiyacım var

2021 kasım ayında Kocaeli çağın göz hastanesinde oldum 5.500 tl gibi bir para ödedim senin anlattığın yöntemlerden 1ci yöntemi yaptırdım o yöntemi yaptırsan ileride polislik veya subaylık sınavına girersen çizdirdiğini anlamıyolar onun dışında bi olayı yok diye biliyorum. İlk 1 hafta kötüydü 1...
  12. AEGON

Lazer göz ameliyatı tavsiye

Kocaeli çağın göz hastanesinde 2021 kasım ayında oldum 6 bin tl ödemiştim çok memnun kaldım dünya gözde de olabilirdim ama orayı çok tavsiye etmişlerdi.
  13. AEGON

ehliyet için sağlık raporu alırken gözden kaldım

Konu ile alakasız ben ehliyet alırken gözden sıkıntı çıkmıştı gözlük takarak sürebilirim şeklinde almıştım 1 sene önce gözlerimi çizdirdim şuan gözlük filan takmıyorum acaba bu bana sıkıntı çıkarar mı bu konuyu görünce aklıma geldi 😂
  14. AEGON

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Yaşım 26 lise zamanı başlamıştım endüstri meslek lisesinde okuyunca ister istemez o ortam da bulunuyorsun 2020 de pandemiyle birlikte bırakmıştım 3 sene olacak bırakalı iyiki de bırakmışım 1 paket sigara 30 lira olmuş
  15. AEGON

Sigarayı bırakmaya çalışmak,içmekten daha zararlı olabilir mi?

Kafana koyup bırakman gerekiyor birden içmemek üzere olucak bu 1 2 tane içerim azaltırım filan hikaye bunlar 2 yıl önce birden bıraktım ilk başlarda zor oluyor kiloda aldım ama spor yaparak geri verdim inan içmemek çok daha iyi tavsiyem ne olursa olsun tekrar başlama ve ilk olarak kafanda bırak...
  16. AEGON

Karantina bittikten sonra pozitif çıkarsak tekrar karantinaya alınıyor muyuz?

Evet pozitif çıkarsa yeniden karantina süren uzuyor.
  17. AEGON

Beyaz saçlar kopartılırsa sayısı artar mı?

Benimde 19 20 yaşlarda çıkmaya başlamıştı beyaz saçım ister kopar ister koparma 4 5 seneye baya artmış olacak buna alışarak yaşa kötü bişey değil ayrıca
Top Bottom