Neler Yeni

Beyaz saçlar kopartılırsa sayısı artar mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,172
İsim
Abdullah Aydoğdu
Beyaz saç kopartılırsa beyaz saçların sayısı artar şeklinde bir inanç mevcut. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
20 yaşında olmama rağmen çok fazla beyaz saça sahibim. Beni rahatsız ediyorlar çünkü saçlarım çok koyu siyah.
Ben de cımbızla kökünden kopartıyorum.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Takma bee bir şey olmaz. Bende de çok çıkmaya başladı ama olsun onlarda benim saçım sonuçta hem beyaz da güzel bir renk.

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
Arkadaşım öyle bir şey yok bu hurafedir. Beyaz saçları koparınca daha çok çıkmıyor. Bu pigment ile alakalı bir durum. Siyah saçı çekince de saçları çoğalsın o zaman. Öyle olsa kimse kel kalmazdı. Erken yaşta beyaz saç olabilir. Genetiktir. Çok stresli bir yaşantın vardır. Pigmentlerle alakalı bir durumun vardır. Çok kafaya takmamak gerek. İnsanlar gri yapmak için paralar harcıyor. Hem daha cool duruyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sağ sol bölümler komple beyazlamaya başladı :) Ama nedendir bilmiyorum beyaz saçı seviyorum ben insanın parçasına ait 1şey var siyahken seviliyor beyazken nefret ediliyor anlamış değilim halen.

Mr.Beast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Binbaşı Ozi
Arkadaşım öyle bir şey yok bu hurafedir. Beyaz saçları koparınca daha çok çıkmıyor. Bu pigment ile alakalı bir durum. Siyah saçı çekince de saçları çoğalsın o zaman. Öyle olsa kimse kel kalmazdı. Erken yaşta beyaz saç olabilir. Genetiktir. Çok stresli bir yaşantın vardır. Pigmentlerle alakalı bir durumun vardır. Çok kafaya takmamak gerek. İnsanlar gri yapmak için paralar harcıyor. Hem daha cool duruyor
Pigmentler dağılıyor.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Benimde 19 20 yaşlarda çıkmaya başlamıştı beyaz saçım ister kopar ister koparma 4 5 seneye baya artmış olacak buna alışarak yaşa kötü bişey değil ayrıca

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel

Mr.Beast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Binbaşı Ozi

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
yok o niyetle yapmadım yanlışlıkla oldu. Amacım sadece doğru bilgi paylaşmak. Farklı bir anlaşılmaya sebebiyet verdiysem özür dilerim

Omnissiah

80+ Bronze
Beyaz saç kopartılırsa beyaz saçların sayısı artar şeklinde bir inanç mevcut. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
20 yaşında olmama rağmen çok fazla beyaz saça sahibim. Beni rahatsız ediyorlar çünkü saçlarım çok koyu siyah.
Ben de cımbızla kökünden kopartıyorum.
dostum bu büyük ihtimalle genetiktir. Ben lisedeyken bir çocuğun saçlarında beyazlar gözle görünüyordu yani üzülme. Saçını beyaza boya hatta tokyo ghoul misali

Top Bottom