ne zamandır içiyosunSigara öksürüğü sigarayı bıraktıktan sonra ne kadar sürede geçer sizce ?
2 tane mi 2 paket miFazla içmedim 2 tane falan içtim bıraktım. 1 hafta önce.
geçer kanka ciğerler temizse bekletmez bileFazla içmedim 2 tane falan içtim bıraktım. 1 hafta önce.
ne içtin kanka sarma mıCiddiyim 2 tane içtim sırf ne olduğunu bilmek için 2 paket içsem demek ki ciğerler iflas edecek
Sürekli içiyorsan zaten öksürmemen normal kanka araştırabilirsin, sigarayı bıraktıktan sonra öksürük olur. Vücutun kendini temizleme şekli. Bir de ben sigaryı ilk defa içerken ful ciğer çekim yaptım insan gibi içmedim 5 nefeste falan bitirdim ondan yan etki yaptı.Günde 1 paket içiyorum bu konuna iyi güldüm
Korona olduysak sıkıntı değilsenin öksürük psikolojik hocam ya da korona olmuşsun
Kardeşim 2 tane sigaranın neyini temizleyecek vücut? Bir şeyin kalmamıştır zaten şimdiye.Sürekli içiyorsan zaten öksürmemen normal kanka araştırabilirsin, sigarayı bıraktıktan sonra öksürük olur. Vücutun kendini temizleme şekli. Bir de ben sigaryı ilk defa içerken ful ciğer çekim yaptım insan gibi içmedim 5 nefeste falan bitirdim ondan yan etki yaptı.