Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

Kapandı.

İlk mesajlarda adam alıntıladığından mesaj gözüküyor, oku pek bir şey yazmayalım arkadaş utanıyor olabilir umarım bu utanması doktora gitmemek gibi bir saçmalıkla devam etmez.
  2. Aybars Han

Boy uzatmak için ne yapabilirim al

sefirim tek sorunun boyun olsun ya
  3. Aybars Han

.

yav boyun da öyle kısa değil harbi örgütsünüz değil mi şu konuyu açmak yasaklansın forumda yaw
  4. Aybars Han

Boy uzatmak için ne yapabilirim al

Şu da forum'a bi uğrayayım özledim diyorum konulara bakıyorum minimum 2 tane boyum nasıl uzar daha fazla uzar mı konusu arkadaş örgüt müsünüz siz genetiğiniz varsa uzarsınız yoksa uzamazsınız şu konulara böyle 10 tane cevabım vardır yeter a' yeter. Koskoca da forum = Technopatta gereksiz ban...
  5. Aybars Han

Sivilce kremi kullananlar bakabilir mi

Benimkiler ne az ne çok fazla ve iz. Başlayacağız artık umarım etki eder.
  6. Aybars Han

Sivilce kremi kullananlar bakabilir mi

Kankam bence kuru olması o kadar da büyük bir sorun değil. Benim gibi yağlı olsa 10 günde tek sivilcen gitmezdi herhalde. Bu arada acnemix şu yuvarlak olan değil mi? Ben de aldım da salaklığımdan adam akıllı düzenli kullanamadım, paket gıdalarıda 4 5 gündür yemiyorum anca. Kullanmaya tekrar...
  7. Aybars Han

Yüzdeki tombulluk nasıl geçer?

Mewing zırva diye biliyorum onun dışında ki bilimsel videolara bakabilirsin. Ve yüksek ihtimal oturacaktır zaten değişim tak diye yeni versiyon geliyor şeklinde olmuyor mesela benim sesim ilk kalınlaştığında baya garip ve sorun gibiydi şu an gayet insanlara dinleten tok bir ses tonuna gittikçe...
  8. Aybars Han

15 Yaş 174 boy uzarmı

Sen sıkıntı etme kardeşim ben genetiğine sorup cevabı iletiyorum. La bunun boy ne kadar olacak? Genetik: Kısalacak ahraz ahahahaha Kanka maalesef : ( ya kardeşim 1) kimse senin boyunun uzunluğu hakkında yorum yapamaz genetiğinde varsa yine min 1 80 de olursun ama 15 yaşında çocuksun neyi dert...
  9. Aybars Han

Kol kılı uzatma acil (erkeklik gg)

@SadeceBirisi. bak artık kardeşine şunu yap yok ailene söyle yok kardeşini uyar vs. demiyorum. Sadece sendeki sabırdan bende de lazım nasıl böyle oldun onu anlamıyorum.
  10. Aybars Han

yaşım 17 boyum 172 daha uzarmıyım

Hocam genetik varsa 19 yaşında da boy atarsın. Ama biz nereden bilelim uzayıp uzamayacağını. Ergenliğe biraz geç girdiysen 20 yaşlarına falan sarkar belki ya da genetik varsa direkt uzarsın. 1712396546 Ve boyunu uzatamazsın öyle şeyleri unut.
  11. Aybars Han

Kedi ısırması sonucu elim kanadı, tekrar aşıya gerek var mıdır?

Normal bir konu olsa neyse ama kuduz basit bir konu değil. Ben okulda yapılan aşılar bile koruyor diye biliyorum ama kuduz aşısının süresi yok diye biliyorum. Doktora görün zaten gerek yoksa 15 dakikan gider varsa 1 saatin falan gider üşenme.
  12. Aybars Han

Zayıf olmak ağırlık kaldırma gücünü etkiler mi?

yüzde yüz etkiler diyemeyiz ama etkisi olur tabi. 1694106960 Üstelik kilo almanız gerekebilir ama bunu sağlıklı bir şekilde yapın aman hocam.
  13. Aybars Han

Saç Dökülmesi İçin Şampuan Tavsiyesi

çok büyük bir farkı yoktur diye düşünüyorum hed sholder ı kullanın bitdiğinde clear alın
  14. Aybars Han

Saç Dökülmesi İçin Şampuan Tavsiyesi

Bunu engelleyemezsiniz ama kaliteli bir şampuan ile geciktirip iyi saçlara sahip olabilirsiniz sadece. Bunun için de clear tavsiyem.
  15. Aybars Han

Hangi şampuanı kullanmalıyım?

dali- elidor çok tavsiye etmiyorum hocam clear olanlar daha mantıklı ve kaliteli diye düşünüyorum.
  16. Aybars Han

Uykumu alamadım ne önerirsiniz?

Allaım sen bize zeka ver . amin
  17. Aybars Han

Bencede
  18. Aybars Han

Ölünce gelen bişmanlık hişşi
  19. Aybars Han

36 SAAT UYUMAMAK NE PSİKOPAT PSİKOLOG
  20. Aybars Han

Abur cubur şeyleri daha az yemek için ne yapabilirim?

? ne diyorsun anlam veremedim .d Aslında doğru demişsin ramazanın bitmesine az kaldı ama özellikle ben oruçluyum yiyemem diye düşünmek mantıklı geldi deniyeceğim güzel mesajınız için tşk.
Top Bottom