Neler Yeni

Abur cubur şeyleri daha az yemek için ne yapabilirim?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Arkadaşlar normalde baya yakınıma girmeyince bile belli olmayacak az sivilcem vardı ama son zamanlarda gerçekten arttı. Bide ben çok küçükken bile abur cubur yiyince bile sivilce biraz çıkardı biraz beyaz tenliyim ve cildimle ilgili galiba.(alerji değil ama) onun dışında en çok sivilce çıkaran (hiç değilse benim için) nutella cips çekirdek gibi şeyleri sevsemde çok rahat reddetebiliyorum. Ama başka abur cuburlar da iradem uçup gidiyo sanki. bunun için ne yapabilirim.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yemeyi bırakmak

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dostum sana şu özel bilgiyi vereyim sahur ve iftardada yemek yiyebiliyorum.

çok zekisin bu arada yaa
Sus la patates torbası zayıflamak için abur cubur kesmek için tek yöntem yememek işte boğazını kapat artık benide yiyeceksin

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
dostum sana şu özel bilgiyi vereyim sahur ve iftardada yemek yiyebiliyorum.

çok zekisin bu arada yaa
Oruç iradeyi güçlendirir. Canın istese dahi bir şey yememek için bir kabiliyettir. Orucu sadece yemek yememek olarak görmeyin. Eve abur cubur getirmemeye çalış görsen dahi oruçlu olmasan bile ben oruçluyum bunu yiyemem diye düşün.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sus la patates torbası zayıflamak için abur cubur kesmek için tek yöntem yememek işte boğazını kapat artık benide yiyeceksin
? ne diyorsun anlam veremedim .d
Oruç iradeyi güçlendirir. Canın istese dahi bir şey yememek için bir kabiliyettir. Orucu sadece yemek yememek olarak görmeyin. Eve abur cubur getirmemeye çalış görsen dahi oruçlu olmasan bile ben oruçluyum bunu yiyemem diye düşün.
Aslında doğru demişsin ramazanın bitmesine az kaldı ama özellikle ben oruçluyum yiyemem diye düşünmek mantıklı geldi deniyeceğim güzel mesajınız için tşk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,366
Üyeler
165,176
Son üye
Fatih ccelik
Top Bottom