Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

One up vs nature's vitamin

Nature's supreme daha iyi d vitamini magnezyum demir ürünlerini kullandım gayet etkili ama orjinal olmasına dikkat et çok fazla sahtesi var One upın sadece good night ve d vitaminini kullanım beğenmedim hele ki melatonin farklı markalar kullanınca gözüm hafiften kapanıyordu one upda hiç etki yoktu
  2. EmreErkanAydın

Vitamin Takviye Önerisi

En kaliteli marka bana göre solgar fiyatı yüksek olmasa sürekli bu markayı tercih ederim
  3. EmreErkanAydın

Testestoron hormonlarınu testi verme

mhrs den dene
  4. EmreErkanAydın

Testestoron hormonlarınu testi verme

sağlık ocağının testosteron hormonuna bakacağını sanmam dahiliyeye gitmen lazım ya da sağlık ocağında çalışan bir uzman doktordan istemen lazım
  5. EmreErkanAydın

Kafada aşırı kaşınmaya kepeklenme

https://www.trendyol.com/izderma/relief-shampoo-kepek-karsiti-bakim-sampuani-150-ml-siddetli-kepek-ve-sampuani-p-357174643 https://www.trendyol.com/vichy/dercos-anti-dandruff-kepek-karsiti-sampuan-normal-yagli-saclar-yeniden-dolum-paketi-500-ml-p-666051031?boutiqueId=61&merchantId=908715 Bu iki...
  6. EmreErkanAydın

Saç Dökülmesi İçin Ek Takviye Ocean Capillus Men

Hocam dahiliyeye git kan ve hormon değerlerime baktırmak istiyorum de bakmak zorunda hayrına bakmıyor b12-demir-çinko-folat-vitamin d- b12-demir-çinko-folat-vitamin d- serbest t3 - serbest t4 - tsh Bunlara muhakkak baktır ailede kelliğe yatkınlık varsa bile baktırmaya çalış genetik...
  7. EmreErkanAydın

Saç Dökülmesi İçin Ek Takviye Ocean Capillus Men

Kan tahlili yapmadan kullanman mantıksız gidip kan tahlili yaptır hangi vitamin eksik ise eczaneden alıp kullan düzelir öyle yok o ilacı aldım düzeldi bu şampuanı kullandım düzeldi olmaz ona işe yarayan bir şey sende yaramayabilir ve son olarak devletin verdiği vitaminleri kullanma onun yerine...
  8. EmreErkanAydın

Göz Çizdirmek İçin Numara durmalı mı?

valla ben 6 ay gittim 35-40 kişilik ekipte 8-9 kişi anca o parkuru geçebiliyordu atletik çoğu kişi parkuru bile tamamlayamıyordu hiç kolay değil öyle gözüküyor ama değil
  9. EmreErkanAydın

Doktor inceliyor göz numaranı takip ediyor beli bir zaman sonra duruyor bana gözlük verdi 6 ay kullan tekrar gel dedi duruma göre ne yapacağını söyler zaten ki polislikte en zor o parkur şahsen girdim ve girenleri gördüm 3-4 yıldır o parkura çalışan insanlar varmış gerçekten en zoru o parkur göz...
  10. EmreErkanAydın

Bence önce parkura çalış parkuru halledersen göz kolay zaten bu arada durmadan çizdiremezsin durması lazım doktora ben de sormuştum
  11. EmreErkanAydın

Boyum uzamıyor mastürbasyon boy uzamasını etkilermi

Hocam o öyle olmuyor d vitamini alamayınca vücut bozulmaya başlıyor genetik boyunu her türlü alırsın önemli olan o genetiğe + boy eklemek 3-3.5 yıldır doktor doktor geziyorum 2016 den beri dışarı falan çıkmıyorum çok nadir okulda da yatıyordum dışarı hiç çıkmazdım ergenlikte sorun yok ama...
  12. EmreErkanAydın

Boyum uzun süredir uzamıyor daha uzar mı?

Doktora gitmen lazım röntgen çekiyor büyüme plaklarına bakıyor genetiğim bu falan deyip de benim gibi gitmezsen pişman olursun belki farklı bir sorundan kaynaklanıyordur 174 de kaldım kardeşim 180 oldu
  13. EmreErkanAydın

Kan tahlili yaptırman lazım dahiliyede bir de hormonlarına baktır doktor biraz yok falan der ama umursama 20 yaşındayım 17 yaşından beri doktora gidiyorum bu yıl d vitamini yüksek tiroit ve magnezyum eksikliği olduğunu yeni öğrendim hormon veya vitaminsizlik deyip geçme uzun vadede testesteronu...
  14. EmreErkanAydın

Benim kardeşim 1.8 ben 1.74 de kaldım vitaminsizlikten dolayı hormonlarımda bozulmalar oldu b12-demir-d vitamini- folik asit magnezyum uyku düzensizliği yağlanma derken boyum uzamadı ve testesteron hormonumda bayağı bir azalma oldu düzenli uyku 31 bırak vitamin ve minerallerine baktır yoksa çok...
  15. EmreErkanAydın

Asosyalsen ve her gün dışarıya çıkmıyorsan vitaminsizlikten kaynaklanıyor
  16. EmreErkanAydın

gym spor sonrası kolum aşırı ağrı yapıyor

İyi uyku ve zma genelde çözüyor hele ki uyku baya işe yarıyor sen bir de bacak çalış felç oluyorsun resmen
  17. EmreErkanAydın

Gece işçisiyim, depresyonum tetikleniyor; ne yapmalıyım?

O dediğin TR şartlarıyla mümkün değil o acıyı paylaşabilecek biri lazım ancak onu düşünerek sıkıntıları hayatını düzeltebilir yoksa sonsuza kadar bu ruh hali devam eder ilaçlarla bir yere kadar biri olmazsa biri olur elbet ama yanlızlık insanın psikolojisini etkileyen en büyük faktör hayat...
  18. EmreErkanAydın

Gece işçisiyim, depresyonum tetikleniyor; ne yapmalıyım?

Uğuruna yaşıyacak birini bulmadığın için hayat anlamsız geliyor bulduğun gün çok değişecektir emin ol
  19. EmreErkanAydın

16 yaşında saç köşelerinde abartı dökülme

dediklerime mutlaka baktır o kadar erken yaşta başlamaz adamlar goxxten sallıyor uğraşmak istemiyor
  20. EmreErkanAydın

16 yaşında saç köşelerinde abartı dökülme

vitaminsizlik %99 aynı yaşta başladı genetik dediler vitamin d - folik asit b12 - demir çinko değerlerine baktır
Top Bottom