Neler Yeni

Saç Dökülmesi İçin Ek Takviye Ocean Capillus Men

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
İş yerimde saç ektiren bazı ustalar var ve hastanedeki doktorlar ek takviye olarak bu ürünü önermişler. Ektirmiyenler de ek takviye olarak kullanabiliyormuş. Bu veya benzer ürünlerle ilgisi bilgisi olan varsa bekliyorum.

Capillus-men-urun-kare.png

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Kan tahlili yapmadan kullanman mantıksız gidip kan tahlili yaptır hangi vitamin eksik ise eczaneden alıp kullan düzelir öyle yok o ilacı aldım düzeldi bu şampuanı kullandım düzeldi olmaz ona işe yarayan bir şey sende yaramayabilir ve son olarak devletin verdiği vitaminleri kullanma onun yerine 100 tl ver eczaneden marka satın al devletin verdiği hiçbir vitamin en iyi emilen forumda değil ama paralı olanlar vücudun en iyi şekilde emdiği forumlardır

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka başka bişey sorcam, iş yerindekiler ektirmiş ya o adamları ilk defa gören birisi saç ektirdiğini anlayabilir mi?
Daha yeni ektirdiler tedavi süreci uzama süreci var. Aylar 1 sene geçtikten sonra tam iyi oturur o yüzden bişi diyemem. Bir de ektirdiğin yer çok önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kan tahlili yapmadan kullanman mantıksız gidip kan tahlili yaptır hangi vitamin eksik ise eczaneden alıp kullan düzelir öyle yok o ilacı aldım düzeldi bu şampuanı kullandım düzeldi olmaz ona işe yarayan bir şey sende yaramayabilir ve son olarak devletin verdiği vitaminleri kullanma onun yerine 100 TL ver eczaneden marka satın al devletin verdiği hiçbir vitamin en iyi emilen forumda değil ama paralı olanlar vücudun en iyi şekilde emdiği forumlardır
Gittim doktora kan tahlili istiyorum işte saçlarım dökülüyor vs bazı sıkıntılar var dedim yapmadı direk demir çinko hapı yazdı gönderdi. Bende zaten demir b12 falan eksikti her zaman.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Gittim doktora kan tahlili istiyorum işte saçlarım dökülüyor vs bazı sıkıntılar var dedim yapmadı direk demir çinko hapı yazdı gönderdi. Bende zaten demir b12 falan eksikti her zaman.
Hocam dahiliyeye git kan ve hormon değerlerime baktırmak istiyorum de bakmak zorunda hayrına bakmıyor b12-demir-çinko-folat-vitamin d-
b12-demir-çinko-folat-vitamin d- serbest t3 - serbest t4 - tsh
Bunlara muhakkak baktır ailede kelliğe yatkınlık varsa bile baktırmaya çalış genetik kelik olmasa bile bu tarz vitamin eksiklikleri saç döker açılma yapar sonra da doktor genetik der

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
andrea bertolacci
Neredeyse bebeklikten itibaren saçlarından dolayı binlerce doktora gitmiş ve onlarca ilaç ve vitamin takviyesi kullanmış biriyim. Seni temin ederim ki genetik saç dökülmesinin bir tedavisi yoktur. Yalnızca bunu geciktirebilirsin. Saç ekimi en kalıcı çözümdür ve iyi bir klinikte yapılırsa daha faydalı olacaktır. Bu tarz vitaminler eğer finasterid maddesiyle birlikte kullanılırsa fayda sağlayacaktır. Ancak finasterid bende yan etki yaptığı için 1 haftadan fazla kullanmadım. Yıllarca minoxil kullandım ve saç dökülmesini durdurup var olan saçları güçlendirdi. Fakat 4 senelik kullanımın ardından saçlarda alerji yapmaya başladı ve kafamın üstü yanardağ gibi kabuklanmaya başladı. Yıllarca çektim ve dökülen keşke dökülseydi dedim. Dolayısıyla kalıcı çözüm ektirmektir. Ektirdikten sonra saç dökülmesine karşı prozinc plus ve HP biotin bana kalırsa en iyisi ama tabi ki ytd.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Neredeyse bebeklikten itibaren saçlarından dolayı binlerce doktora gitmiş ve onlarca ilaç ve vitamin takviyesi kullanmış biriyim. Seni temin ederim ki genetik saç dökülmesinin bir tedavisi yoktur. Yalnızca bunu geciktirebilirsin. Saç ekimi en kalıcı çözümdür ve iyi bir klinikte yapılırsa daha faydalı olacaktır. Bu tarz vitaminler eğer finasterid maddesiyle birlikte kullanılırsa fayda sağlayacaktır. Ancak finasterid bende yan etki yaptığı için 1 haftadan fazla kullanmadım. Yıllarca minoxil kullandım ve saç dökülmesini durdurup var olan saçları güçlendirdi. Fakat 4 senelik kullanımın ardından saçlarda alerji yapmaya başladı ve kafamın üstü yanardağ gibi kabuklanmaya başladı. Yıllarca çektim ve dökülen keşke dökülseydi dedim. Dolayısıyla kalıcı çözüm ektirmektir. Ektirdikten sonra saç dökülmesine karşı prozinc plus ve HP biotin bana kalırsa en iyisi ama tabi ki ytd.
Babam da var bizi de bulur büyük ihtimal ama niye şansa bırakıyım. Allaha şükür çalışıyorum böyle takviyeleri karşılarım bir şekilde. Enazından biraz olsun sağlıklı olur. Ve ektirme saçların ön kısmı için geçerli oluyor arka yuvarlak kısımda oluşan yere genelde tutmuyormuş ektirme. Olabildiğince sağlıklı hale getirmeye çalışıyorum.

Hocam dahiliyeye git kan ve hormon değerlerime baktırmak istiyorum de bakmak zorunda hayrına bakmıyor b12-demir-çinko-folat-vitamin d-
b12-demir-çinko-folat-vitamin d- serbest t3 - serbest t4 - tsh
Bunlara muhakkak baktır ailede kelliğe yatkınlık varsa bile baktırmaya çalış genetik kelik olmasa bile bu tarz vitamin eksiklikleri saç döker açılma yapar sonra da doktor genetik der
Babamda var muhtemelen gelir bulur beni şuan açılmalar var direk bakıp erkek tipi genetik dökülme diyip geçiyorlar sinirimi bozuyor. Yap testi eksik vitaminler neyse temin edelim kullanalım. Vitamin eksikliği sadece saç değil her konuda bizi geride tutuyor. Uykusuzluk stres her şey yapıyor.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Yarı yarıya saf elma sirkesi ve suyu okyanus tuzuyla karıştırıp saçıma (ince,yağlı ve seyrek) sıkıyorum,
Bu ürünle de çıkmasını istediğim noktaları çapraz şekilde çok bastırmadan rollüyorum,
aşırı aktif sedef hastalığım zamanında ve yaş itibariyle dökülüyordu, bunu 3 ay yaptım 3 ay sonra baya uzadı saçlar kesilecek düzeye geldi, 8 kg verdim yine dökülme hafiften başladı yine dermarole başladım, okyanus tuzu ve sirke biraz fazla yakıyor bu arada
Başka da bir yöntem aramadım yapmadım çok da iyi yaşıma göre saçlarım

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Yarı yarıya saf elma sirkesi ve suyu okyanus tuzuyla karıştırıp saçıma (ince,yağlı ve seyrek) sıkıyorum,
Bu ürünle de çıkmasını istediğim noktaları çapraz şekilde çok bastırmadan rollüyorum,
aşırı aktif sedef hastalığım zamanında ve yaş itibariyle dökülüyordu, bunu 3 ay yaptım 3 ay sonra baya uzadı saçlar kesilecek düzeye geldi, 8 kg verdim yine dökülme hafiften başladı yine dermarole başladım, okyanus tuzu ve sirke biraz fazla yakıyor bu arada
Başka da bir yöntem aramadım yapmadım çok da iyi yaşıma göre saçlarım
Çok fazla yöntem var çok ürün var ama vitaminler eksikse çoğu bir işe yaramıyor. Bende düzenli olarak kara sarımsak yağı keratin maskesi kullanıyorum saç toniği de aldım daha başlamadım. Kara sarımsak yağı düzenli olarak 2 ay falan oldu kullanalı fayda edip etmediğini görmek için yeterli değil bana göre. Ama vitaminlerim her zaman eksikti benim o yüzden bunun peşinde koşuyorum şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
andrea bertolacci
Babam da var bizi de bulur büyük ihtimal ama niye şansa bırakıyım. Allaha şükür çalışıyorum böyle takviyeleri karşılarım bir şekilde. Enazından biraz olsun sağlıklı olur. Ve ektirme saçların ön kısmı için geçerli oluyor arka yuvarlak kısımda oluşan yere genelde tutmuyormuş ektirme. Olabildiğince sağlıklı hale getirmeye çalışıyorum.

Babamda var muhtemelen gelir bulur beni şuan açılmalar var direk bakıp erkek tipi genetik dökülme diyip geçiyorlar sinirimi bozuyor. Yap testi eksik vitaminler neyse temin edelim kullanalım. Vitamin eksikliği sadece saç değil her konuda bizi geride tutuyor. Uykusuzluk stres her şey yapıyor.
Maalesef henüz problemi kabullenme sürecine girmemişsin. İlk önce problemi kabullen ondan sonra çözebilirsin ancak. Ben 6 yaşımdan beri saçlarla ilgili problemler yaşıyorum ve gitmediğim doktor kalmadı. İngilizce makaleler okuya okuya advanced oldum. Dediğim gibi öyle adamlar var ki 10 kere kemoterapi alıyor, hayatı stres içinde geçiyor ama saçlarında dökülme olmuyor. Bazı adamlar var 17 18 yaşından itibaren saçları dökülüyor. Ektirmeye gelecek olursak da tepe bölgesi kafatasının kalın bölgesi olduğu için tutma oranı daha düşük evet. Ancak ekilen saçların hiçbiri tutmuyor değil genetiğe de bağlı olarak %70 80 i tutuyor.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Maalesef henüz problemi kabullenme sürecine girmemişsin. İlk önce problemi kabullen ondan sonra çözebilirsin ancak. Ben 6 yaşımdan beri saçlarla ilgili problemler yaşıyorum ve gitmediğim doktor kalmadı. İngilizce makaleler okuya okuya advanced oldum. Dediğim gibi öyle adamlar var ki 10 kere kemoterapi alıyor, hayatı stres içinde geçiyor ama saçlarında dökülme olmuyor. Bazı adamlar var 17 18 yaşından itibaren saçları dökülüyor. Ektirmeye gelecek olursak da tepe bölgesi kafatasının kalın bölgesi olduğu için tutma oranı daha düşük evet. Ancak ekilen saçların hiçbiri tutmuyor değil genetiğe de bağlı olarak %70 80 i tutuyor.
Problemi kabullenme sürecine girmemişmiyim? Ben problemin farkındayım genetik bir problem elbet gidicek elbet kellik beni de bulucak bunun farkındayım sadece neden aman nede olsa gelicek diyip kendimi salıyım

Top Bottom