Neler Yeni

Göz Çizdirmek İçin Numara durmalı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
Başlıkta söylediğim gibi polis olmak istiyorum fakat gözümde miyop var bu yüzden çizdirmeyi planlıyorum yaşım şuan 17 miyop bir kaç ay önce başladı yani şuan durması mümkün değil numara büyürken çizdirme yapılır mı

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Emre
reis benim bildiği 18 yaş altına zaten çizdirme yapmıyorlar ama bende tam bilmiyorum arkadaşlar arasında konuşurken duymuştuım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,485
İsim
Hacı
Evet çizilebilir ama ilerleyen zamanda tekrarlaması olası sabitleme olmadıysa.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Bence önce parkura çalış parkuru halledersen göz kolay zaten bu arada durmadan çizdiremezsin durması lazım doktora ben de sormuştum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,485
İsim
Hacı
Bu arada kaç derece gözlerin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
reis benim bildiği 18 yaş altına zaten çizdirme yapmıyorlar ama bende tam bilmiyorum arkadaşlar arasında konuşurken duymuştuım
zaten 18den sonra çizdircem mesele numara ilerlemesi durmadan yapıp yapabilşmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kaç derece gözlerin?
hiç bilmiyorum ama miyop olduğu keiin yakında doktora görüncem 0.75 falndır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence önce parkura çalış parkuru halledersen göz kolay zaten bu arada durmadan çizdiremezsin durması lazım doktora ben de sormuştum
göz nasıl kolay durmadan çizdiremessem

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
göz nasıl kolay durmadan çizdiremessem
Doktor inceliyor göz numaranı takip ediyor beli bir zaman sonra duruyor bana gözlük verdi 6 ay kullan tekrar gel dedi duruma göre ne yapacağını söyler zaten ki polislikte en zor o parkur şahsen girdim ve girenleri gördüm 3-4 yıldır o parkura çalışan insanlar varmış gerçekten en zoru o parkur göz halledilir

serwintes

80+ Gold
Kanka bak çizdirmene engel bir şey yok senin amacın o sınavı geçmek sonrasında gözlük takarsın yani

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Doktor inceliyor göz numaranı takip ediyor beli bir zaman sonra duruyor bana gözlük verdi 6 ay kullan tekrar gel dedi duruma göre ne yapacağını söyler zaten ki polislikte en zor o parkur şahsen girdim ve girenleri gördüm 3-4 yıldır o parkura çalışan insanlar varmış gerçekten en zoru o parkur göz halledilir
Düzenli spor yapan yada atletik bir birey o parkuru çok rahat geçer , polislikte mühim olan sözlü mülakat parkuru 1 ay çalışan süreyi tutturur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,601
Üyeler
162,838
Son üye
dufapu88
Top Bottom