Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

evde koşu bandı ile yağ yakılırmı ?

Dostum sana durumu şöyle izah edeyim. Kilo almanın sebebi ihtiyacından fazla kalori alman. Fiziksel aktiviteler ise insanların düşündüğünden çok daha az kalori yaktırıyor. O nedenle kilo vermek için ilk amacın daha fazla hareket etmek değil daha az kalori almak olsun. Önce diyetine dikkat edip...
  2. Erdem Arslan

Kaşıntıya yakalandım

Dostum utanılacak bir şey yok. Babana söyle yarın. Doktora gidin bir baksınlar. Aile hekimi de anlar merak etme.
  3. Erdem Arslan

Kaşıntıya yakalandım

Dermatolojiye sıra bulabilirsen oraya git. Eğer randevu yoksa aile hekimine git pazartesi günü. Tek de gidebilirsin. Utanılacak bir durum yok.
  4. Erdem Arslan

Devlet hastanesinde amalgam dolguyu söküp kompozit dolgu yaparlar mı?

Amalgam dolgunun sökülmesi ağızda durmasından daha zararlı. Böyle bir işe girişmeye hiç gerek yok bence. sadece yeni dolgu yaptıracaksan amalgam değil kompozit tercih edebilirsin. Amalgam dolgun var diye zehirlenip ölmezsin merak etme.
  5. Erdem Arslan

SSK babamdan nasil faydalanirim?

18 yaşından sonra okula gitmiyorsan kesiliyordu eskiden. Üniversite okurken de 25 yaşına kadar faydalanabilirsin. Yasalar değiştiyse bilmiyorum.
  6. Erdem Arslan

İltahap nasıl geçer?

Tekrar doktora git.
  7. Erdem Arslan

İntihar motivasyonuna bu şekilde bir yaklaşım hakkında ne düşünüyorsunuz?

Knk ölürsen Hatay usulü zurna dürüm, çift iskender, tavuk pilav, soğuk baklava, şöbiyet, künefe, Maraş usulü dondurma yiyemezsin. Hiç mantıklı değil bence.
  8. Erdem Arslan

📍 Türkiye Bir Alanda Dünya Birincisi Oldu!

Ülkeda sigara alım gücü çok yüksek ve sigara kullanımı yaygın. Bu sonuca şaşırmadım. Olabildiğince uzak durun nicotin kanserojen olduğu kanıtlanan nadir faktörlerden birisi.
  9. Erdem Arslan

Kulak Deliği İltihabı

Doktora git.
  10. Erdem Arslan

🤔 Bu Takviyeyi Kullandınız Mı Hiç 🤔

+Salmonella
  11. Erdem Arslan

Yüzümüz gerçekte nasıl gözüküyor?

Güzellik bakanın gözündedir kardeşim. Kalbi güzel birine sor gerçek yüzünün nasıl göründüğünü.
  12. Erdem Arslan

Demir eksikligi icin tavsiye?

Dostum onun ilacı var. Yiyeceklere damlatıyosun 1-2 damla Demir takviye ediyor vücuda düzeliyorsun.
  13. Erdem Arslan

bulantıya ne iyi gelir ne geçirir

İnceden bir zehirlenmiş olabilirsin 🙂.
  14. Erdem Arslan

16 yaşındayım hanma metodu kulansam Daha uzarmıyım

Boy genetik kardeşim. Yapacak bir şey yok.
  15. Erdem Arslan

BESİN DEĞERLERİNİ NASIL BÖLEBİLİRİM

Şöyle olacak dostum. Kendine 8-10 tane falan yiyecek belirleyeceksin ve her gün onları yiyeceksin. Örneğini yumurta, yulaf, fıstık ezmesi, muz, pilav(karb kaynağı değişebilir ben şuna makarna yiyorum), et. Benim beslenme 4 aydır her gün bu şekilde. Kalori ve makrolarıma uyacak şekilde örneğin 4...
  16. Erdem Arslan

Tarihi geçmiş bir şey yenirse ne olur?

En fazla zehirlenir ölürsün kardeşim. Bu yorumu buraya yazdığına göre bir şey olmamış o yüzden sıkıntı yok bence.
  17. Erdem Arslan

Spor salonu hakkında yardım lazım.

En iyi salon evine en yakın salondur. 300 metreliğe yazıl gitsin bence.
  18. Erdem Arslan

Tarihi geçmiş diş macunu kullanılır mı ?

Hiç yoktan iyidir. Ölürsen söyle kullanmayalım.
  19. Erdem Arslan

Yarın implant yaptırıyorum tecrübeli olan var mı ?

Sigara kanser yaptığı kanıtlanmış nadir şeylerden bir tanesi ayrıca birçok hastalık için de predispozan faktör. Hayat kaliteniz için sigarayı bırakmanızı tavsiye ederim. Dental tedavilerde de prognozu kötü etkiler. Ben sigarayı bırakmak için destek almanızı öneririm.
  20. Erdem Arslan

Yarın implant yaptırıyorum tecrübeli olan var mı ?

Sağlık sektöründe de neredeyse her sektörde olduğu gibi Amerikan ve Alman malı ürünler iyidir. Mantıklı bir seçim yapmışsınız. İlk implant yaptıran kişi siz değilsiniz. O yüzden rahat olun. Hekiminizi dinleyin yeterli. Geçmiş olsun.
Top Bottom