Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Eris varyantı yayılıyor!

Neredeyse değil grip aşısı her sene mutasyona uğruyor o yüzden kesin tedavisi yok hocam geleneksel yöntemler
  2. F1nerF1rst

Fitnes, Kardio ve Diyet Programı Verebilir misiniz Kilo vermeye başlayacağım.

Hocam ben 2 sene önce spora başladım pandemi dönemi 1.75 130 kilo civarını gördüm güncel olarak boyum 1.80 77 kiloyum 68 dim ama yine kilo aldım biraz sakatlanınca sporu bıraktım kilo verirken kardio olarak bisiklete ve eliptiğe öncelik verdim koşu bandı bana açıkçası boş geliyor çünkü kardio...
  3. F1nerF1rst

Güneşte yandıktan sonra ten rengimi koruma

bişey diyemiyicem hocam şahsen biz ailecek böyle beyaz tenliyiz herkes aynı
  4. F1nerF1rst

Kanka soor yaptığım için alıyorum düzenli aralıklarla benimde çok ama sarı ve beyaz olduğum için yine az gözüküyo
  5. F1nerF1rst

Maalesef kalıyor hocam düğün sezonu açılışından beri böyle oldu işte
  6. F1nerF1rst

Dizim ile kolum arası farkı ekledim
  7. F1nerF1rst

Eski haline dönmez kaba tanirle amele yanığı dediğimiz muhabbet çok canımı sıkıyor benimde normalde süt beyaz tenliyim desem yalan olmaz herhalde fakat durum vahim düğün kameramanlığı yaptığımdan araba kasasında güneş altında düğün yemeği sünnet takısı derken ölüp bittim
  8. F1nerF1rst

Kulaklık Kafada çökme Yapar Mı?

Öyle bir durum olmaz hocam korkma sadece padi küçük kulaklık kullanırsan uzun yıllarca kulak memen yukarı doğru kalkık durabilir kafatası kemiği dediğiniz öyle kıkırdak gibi bir yapı değil
  9. F1nerF1rst

Alçı ne zaman cıkar

Teşekkürler hayırlı forumlar olabildiğince iyi tatiller dilerim dostum :)
  10. F1nerF1rst

Alçı ne zaman cıkar

Hayırlısı olsun dostum geçmiş olsun sağlık her zaman önce gelir kendini zorlamamaya bak emin ol yanlış kaynaşma durumunun acısı yazın kaçırdıklarının acısından çok daha fazla kendim sağlıkçıyım ama hastalıktan burnu hiç kalkmamış biri olarak benimde elimde var futbol oynarken kırdım bende yanlış...
  11. F1nerF1rst

Alçı ne zaman cıkar

Evet parmaklar zaten bilekten destek alıyor şöyle düşün bilek veya kol kırığında yarım atel olmadığı sürece üstte bile olsa kırık alçı bilekten aşşağı doğru parmak hizasına kadar alınır hareket etmemesi için
  12. F1nerF1rst

Alçı ne zaman cıkar

Oynarsın oynamasına da yorabilir seni dediğim gibi sağlıklı atlatman adına ne kadar az hareket o kadar iyi bizde bir hasta vardı motor kazası ayağına platin takıldı ben mezun olmadan önce bidaha geri geldi yattı tekrar parçalı kırığı vardı yanlış kaynaşma yüzünden bidaha kırdırıp tekrar alçıya...
  13. F1nerF1rst

Alçı ne zaman cıkar

Hocam alçı süreci sıkıntılı ve biraz sana bağlı bir dönem ben Hemşirelik okudum mezun oldum bu sene daha yeni ilk staj yerim ortopediydi ondan kesin bir süre veremesemde sana bilgi olarak ortalama 1.5 la 2 arası diyebilirim alçıyı erken atıp atel isteyebilirsin doktor gözetiminde kabul ederse...
  14. F1nerF1rst

Kaç ayda kas yaparım

protein ihtiyacını karşılamak ve protein açığını kapatmak için protein tozu kullanılıyor kas gelişimini desteklemek için protein almak gerekli farkındayım farklı bi şekilde yazdım steroid demedim kas şişirmesi için :D
  15. F1nerF1rst

Kaç ayda kas yaparım

şişirdiği kaslar ne olacak bıraktıktan sonra vücudu daha çok yağlanacak sarkma yaşayacak sonra protein tozunu 1 kere kullanmaya başlayınca devamı geliyor spora başladıktan sonra insan hep en iyisi olmak istiyor bidaha kendini beğenemiyosun reis çevremde spor salonundan izlenimim böyle benim yani
  16. F1nerF1rst

Kaç ayda kas yaparım

ileride sporu bırakıp devam etmeyeceksen sarkma yaşarsın protein tozu ile yaptığın kaslar sarkma yapar natural vücut en iyisidir uzun süreçte olsa hem sağlıklı hem doğal ama keratin magnezyum destekleri işini görecektir
  17. F1nerF1rst

Kaç ayda kas yaparım

1 yılını alır ben sadece vücudu toparlama işini 5 ayda yaptım bu sürede istikrarı bozmadım düzenli devam ettim
  18. F1nerF1rst

Kan tahlili yaş sınırı

Genel olarak adli veya acil durumlar dışında veli şartı oluyor yani evet velin olmadan işlem yapmayacaklardır yani ben böyle biliyorum 1644196017 şöyle örnek vereyim daha önce ben sıra beklerken 2 genç gelmişti 17 yaşındalardı sanırsam eli kırıktı çocuğun triajdan çocuğu geri çevirdiler velisi...
  19. F1nerF1rst

Dambil kaldirma sonrasi kolum acilmiyor

korkmayın hocam ama dediğim gibi direk hareketlere girme bir süre bekle ağrın geçsin sonra hareketleri hafif hafif yap
  20. F1nerF1rst

Dambil kaldirma sonrasi kolum acilmiyor

vücudun hamken direk hareketleri yaptıysan normaldir spor öncesi bile kardio önerilmesinin sebebi vücudun ısınması spor salonuna git direk program yazmazlar 1 hafta hafif ısınma kardio verirler
Top Bottom