Hocam alçı süreci sıkıntılı ve biraz sana bağlı bir dönem ben Hemşirelik okudum mezun oldum bu sene daha yeni ilk staj yerim ortopediydi ondan kesin bir süre veremesemde sana bilgi olarak ortalama 1.5 la 2 arası diyebilirim alçıyı erken atıp atel isteyebilirsin doktor gözetiminde kabul ederse fakat valo tarzı şeyler biraz yorabilirmerhaba cumartesi futbol oynarken el bileğimin uzerine dustum 2 yerden kırık var ameliyat oldum platin takıldı
acaba alçı ne zaman cıkarılır, dışarı cıkabilir ve valo gibi oyunları oynayabilirim
Erken dediğimde yine 2.5 3 hafta sonraHocam alçı süreci sıkıntılı ve biraz sana bağlı bir dönem ben Hemşirelik okudum mezun oldum bu sene daha yeni ilk staj yerim ortopediydi ondan kesin bir süre veremesemde sana bilgi olarak ortalama 1.5 la 2 arası diyebilirim alçıyı erken atıp atel isteyebilirsin doktor gözetiminde kabul ederse fakat valo tarzı şeyler biraz yorabilir
15 yasındayım peki hocam parmaklarımın uyusuklugu alcıdan once iyileşirse gamepadden oyun oynayabilir miyimKaç yaşında olduğuna bile bağlı bu durum.
Tahminimce en geç 1.5 ay sonra çıkar.
2 ay uzunmuş be hocam yaz tatilim gitti teşekkür ederim cevaplar içinHocam alçı süreci sıkıntılı ve biraz sana bağlı bir dönem ben Hemşirelik okudum mezun oldum bu sene daha yeni ilk staj yerim ortopediydi ondan kesin bir süre veremesemde sana bilgi olarak ortalama 1.5 la 2 arası diyebilirim alçıyı erken atıp atel isteyebilirsin doktor gözetiminde kabul ederse fakat valo tarzı şeyler biraz yorabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Erken dediğimde yine 2.5 3 hafta sonra
Oynarsın oynamasına da yorabilir seni dediğim gibi sağlıklı atlatman adına ne kadar az hareket o kadar iyi bizde bir hasta vardı motor kazası ayağına platin takıldı ben mezun olmadan önce bidaha geri geldi yattı tekrar parçalı kırığı vardı yanlış kaynaşma yüzünden bidaha kırdırıp tekrar alçıya aldılar küçük parçaları temizlenip aklında bulunsun15 yasındayım peki hocam parmaklarımın uyusuklugu alcıdan once iyileşirse gamepadden oyun oynayabilir miyim
Yani yavaş yavaş hareket etmen iyi bir şey bilek be parmaklar tembelliğe alışmadan fakat dediğim gibi sağlıklı bir süreç geçirip atlatman içinde çok zorlamamak en iyisi15 yasındayım peki hocam parmaklarımın uyusuklugu alcıdan once iyileşirse gamepadden oyun oynayabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 ay uzunmuş be hocam yaz tatilim gitti teşekkür ederim cevaplar için
hocam sadece parmak oynatsam da yasarmıyım bunuOynarsın oynamasına da yorabilir seni dediğim gibi sağlıklı atlatman adına ne kadar az hareket o kadar iyi bizde bir hasta vardı motor kazası ayağına platin takıldı ben mezun olmadan önce bidaha geri geldi yattı tekrar parçalı kırığı vardı yanlış kaynaşma yüzünden bidaha kırdırıp tekrar alçıya aldılar küçük parçaları temizlenip aklında bulunsun
Hocam çok sıkıntı iş o.15 yasındayım peki hocam parmaklarımın uyusuklugu alcıdan once iyileşirse gamepadden oyun oynayabilir miyim
peki hocam anladım sağolun her şey içinHocam çok sıkıntı iş o.
Parmakların zaten bir şeyi kavrarken, bastırırken bileğinden gücü alıyor.
Bence alçı çıkana kadar beklemelisin.
Ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama geçmiş olsun.merhaba cumartesi futbol oynarken el bileğimin uzerine dustum 2 yerden kırık var ameliyat oldum platin takıldı
acaba alçı ne zaman cıkarılır, dışarı cıkabilir ve valo gibi oyunları oynayabilirim
Evet parmaklar zaten bilekten destek alıyor şöyle düşün bilek veya kol kırığında yarım atel olmadığı sürece üstte bile olsa kırık alçı bilekten aşşağı doğru parmak hizasına kadar alınır hareket etmemesi içinhocam sadece parmak oynatsam da yasarmıyım bunu
Teşekkür ederimNe zaman çıkacağını bilmiyorum ama geçmiş olsun.
anladım hocam tekrardan sağolEvet parmaklar zaten bilekten destek alıyor şöyle düşün bilek veya kol kırığında yarım atel olmadığı sürece üstte bile olsa kırık alçı bilekten aşşağı doğru parmak hizasına kadar alınır hareket etmemesi için