Alçı ne zaman cıkar

Teşekkür ederim

anladım hocam tekrardan sağol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim tek üzüldüğüm nokta yaz için plan yapıp tatilimin gitmesi
Hayırlısı olsun dostum geçmiş olsun sağlık her zaman önce gelir kendini zorlamamaya bak emin ol yanlış kaynaşma durumunun acısı yazın kaçırdıklarının acısından çok daha fazla kendim sağlıkçıyım ama hastalıktan burnu hiç kalkmamış biri olarak benimde elimde var futbol oynarken kırdım bende yanlış kaynaşma yüzünden kırılması gerekiyor işler aksamasın diye birde o acıyı az çok bildiğim için gidip yaptırmıyorum şuanlık

Ne olursa olsun senin iyileşme hızına bağlı yine de gencim güzelim havalarına girip çıkarıp atmaya kalkma aman diyim doktorunu dinle senin yaşındayken kırmıştım basketbol maçım var diye çıkarıp atmıştım 10 sene geçti hala zorladığımda acısını hissediyorum geçmiş olsun :)
yok hocam öyle birisi değilim :D sağol cevabın için

Hayırlısı olsun dostum geçmiş olsun sağlık her zaman önce gelir kendini zorlamamaya bak emin ol yanlış kaynaşma durumunun acısı yazın kaçırdıklarının acısından çok daha fazla kendim sağlıkçıyım ama hastalıktan burnu hiç kalkmamış biri olarak benimde elimde var futbol oynarken kırdım bende yanlış kaynaşma yüzünden kırılması gerekiyor işler aksamasın diye birde o acıyı az çok bildiğim için gidip yaptırmıyorum şuanlık
anladım hocam geçmiş olsun sizede

yok hocam öyle birisi değilim :D sağol cevabın için

anladım hocam geçmiş olsun sizede
Teşekkürler hayırlı forumlar olabildiğince iyi tatiller dilerim dostum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,671
Üyeler
192,456
Son üye
brk04
Geri