Neler Yeni

Alçı ne zaman cıkar

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Teşekkür ederim

anladım hocam tekrardan sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim tek üzüldüğüm nokta yaz için plan yapıp tatilimin gitmesi
Hayırlısı olsun dostum geçmiş olsun sağlık her zaman önce gelir kendini zorlamamaya bak emin ol yanlış kaynaşma durumunun acısı yazın kaçırdıklarının acısından çok daha fazla kendim sağlıkçıyım ama hastalıktan burnu hiç kalkmamış biri olarak benimde elimde var futbol oynarken kırdım bende yanlış kaynaşma yüzünden kırılması gerekiyor işler aksamasın diye birde o acıyı az çok bildiğim için gidip yaptırmıyorum şuanlık

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
Ne olursa olsun senin iyileşme hızına bağlı yine de gencim güzelim havalarına girip çıkarıp atmaya kalkma aman diyim doktorunu dinle senin yaşındayken kırmıştım basketbol maçım var diye çıkarıp atmıştım 10 sene geçti hala zorladığımda acısını hissediyorum geçmiş olsun :)
yok hocam öyle birisi değilim :D sağol cevabın için

Hayırlısı olsun dostum geçmiş olsun sağlık her zaman önce gelir kendini zorlamamaya bak emin ol yanlış kaynaşma durumunun acısı yazın kaçırdıklarının acısından çok daha fazla kendim sağlıkçıyım ama hastalıktan burnu hiç kalkmamış biri olarak benimde elimde var futbol oynarken kırdım bende yanlış kaynaşma yüzünden kırılması gerekiyor işler aksamasın diye birde o acıyı az çok bildiğim için gidip yaptırmıyorum şuanlık
anladım hocam geçmiş olsun sizede

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
yok hocam öyle birisi değilim :D sağol cevabın için

anladım hocam geçmiş olsun sizede
Teşekkürler hayırlı forumlar olabildiğince iyi tatiller dilerim dostum :)

Top Bottom