Neler Yeni

Alçı ne zaman cıkar

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
merhaba cumartesi futbol oynarken el bileğimin uzerine dustum 2 yerden kırık var ameliyat oldum platin takıldı
acaba alçı ne zaman cıkarılır, dışarı cıkabilir ve valo gibi oyunları oynayabilirim

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Kaç yaşında olduğuna bile bağlı bu durum.
Tahminimce en geç 1.5 ay sonra çıkar.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
merhaba cumartesi futbol oynarken el bileğimin uzerine dustum 2 yerden kırık var ameliyat oldum platin takıldı
acaba alçı ne zaman cıkarılır, dışarı cıkabilir ve valo gibi oyunları oynayabilirim
Hocam alçı süreci sıkıntılı ve biraz sana bağlı bir dönem ben Hemşirelik okudum mezun oldum bu sene daha yeni ilk staj yerim ortopediydi ondan kesin bir süre veremesemde sana bilgi olarak ortalama 1.5 la 2 arası diyebilirim alçıyı erken atıp atel isteyebilirsin doktor gözetiminde kabul ederse fakat valo tarzı şeyler biraz yorabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam alçı süreci sıkıntılı ve biraz sana bağlı bir dönem ben Hemşirelik okudum mezun oldum bu sene daha yeni ilk staj yerim ortopediydi ondan kesin bir süre veremesemde sana bilgi olarak ortalama 1.5 la 2 arası diyebilirim alçıyı erken atıp atel isteyebilirsin doktor gözetiminde kabul ederse fakat valo tarzı şeyler biraz yorabilir
Erken dediğimde yine 2.5 3 hafta sonra

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç yaşında olduğuna bile bağlı bu durum.
Tahminimce en geç 1.5 ay sonra çıkar.
15 yasındayım peki hocam parmaklarımın uyusuklugu alcıdan once iyileşirse gamepadden oyun oynayabilir miyim

Erken dediğimde yine 2.5 3 hafta sonra
2 ay uzunmuş be hocam yaz tatilim gitti teşekkür ederim cevaplar için

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
15 yasındayım peki hocam parmaklarımın uyusuklugu alcıdan once iyileşirse gamepadden oyun oynayabilir miyim
Oynarsın oynamasına da yorabilir seni dediğim gibi sağlıklı atlatman adına ne kadar az hareket o kadar iyi bizde bir hasta vardı motor kazası ayağına platin takıldı ben mezun olmadan önce bidaha geri geldi yattı tekrar parçalı kırığı vardı yanlış kaynaşma yüzünden bidaha kırdırıp tekrar alçıya aldılar küçük parçaları temizlenip aklında bulunsun

2 ay uzunmuş be hocam yaz tatilim gitti teşekkür ederim cevaplar için
Yani yavaş yavaş hareket etmen iyi bir şey bilek be parmaklar tembelliğe alışmadan fakat dediğim gibi sağlıklı bir süreç geçirip atlatman içinde çok zorlamamak en iyisi

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynarsın oynamasına da yorabilir seni dediğim gibi sağlıklı atlatman adına ne kadar az hareket o kadar iyi bizde bir hasta vardı motor kazası ayağına platin takıldı ben mezun olmadan önce bidaha geri geldi yattı tekrar parçalı kırığı vardı yanlış kaynaşma yüzünden bidaha kırdırıp tekrar alçıya aldılar küçük parçaları temizlenip aklında bulunsun
hocam sadece parmak oynatsam da yasarmıyım bunu

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hocam çok sıkıntı iş o.
Parmakların zaten bir şeyi kavrarken, bastırırken bileğinden gücü alıyor.
Bence alçı çıkana kadar beklemelisin.

SnareEcho

80+ Silver
Ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama geçmiş olsun.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
hocam sadece parmak oynatsam da yasarmıyım bunu
Evet parmaklar zaten bilekten destek alıyor şöyle düşün bilek veya kol kırığında yarım atel olmadığı sürece üstte bile olsa kırık alçı bilekten aşşağı doğru parmak hizasına kadar alınır hareket etmemesi için

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
Ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Evet parmaklar zaten bilekten destek alıyor şöyle düşün bilek veya kol kırığında yarım atel olmadığı sürece üstte bile olsa kırık alçı bilekten aşşağı doğru parmak hizasına kadar alınır hareket etmemesi için
anladım hocam tekrardan sağol

benim tek üzüldüğüm nokta yaz için plan yapıp tatilimin gitmesi

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Ne zaman çıkacağını doktoruna sormalısın... Parmaklarını oynatıp kolunu hareket ettirebiliyorsan evet oynayabilirsin.Zorlamamanda fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berkay kan
Ne olursa olsun senin iyileşme hızına bağlı yine de gencim güzelim havalarına girip çıkarıp atmaya kalkma aman diyim doktorunu dinle senin yaşındayken kırmıştım basketbol maçım var diye çıkarıp atmıştım 10 sene geçti hala zorladığımda acısını hissediyorum geçmiş olsun :)

Top Bottom