Arama sonuçları: *

• Users: GADDAR
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. GADDAR

bir hastalığım olabilir

vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir DOKTORA GÖZÜK (B12 olabilir) ve dengesiz beslenme de buna sebebiyet verir 3 öğün tüketmeye özen gösterin biz sadece tahminde bulunuruz bize sormanın pek yararı olmaz ö yüzden bi hekime gidin
  2. GADDAR

Protein tozu ve ya Kreatin önerir misiniz ?

bununla alakalı yapılmış herhangi bir bilimsel açıklama yok diye biliyorum 1654438952 Protein tozu senin günlük protein ihtiyacını besinlerden karşılayamadığın zaman ek takviye olarak aldığın bir sporcu gıdasıdır , öncelikle düzgün bir beslenme planı yarat bana göre başlangıçta protein tozunun...
  3. GADDAR

Nasıl kilo verebilirim?

çok hızlı kilo vermeye çalışma sakın deri sarkığı ve kas kaybı yaşarsın yavaş yavaş ver haftada 2 kilo versen gayet ideal kısacası yaz sonuna kadar istediğin kiloya inersin bana kalırsa bir diyetisyen kontrolünde kilo ver en uygunu o olur
  4. GADDAR

Nasıl kilo verebilirim?

yediklerini düzenle yağlı şeylerden beyaz ekmekten ve hamur işinden uzak dur. pilav makarna yiyebilirsin çok ta kısma yani sağlıklı beslen kısacası bende şu an diyetteyim pilav nugget gömüyorum 2 haftada 3 kilo vermişim bile , günlük su tüketimin 2 litrenin üzerinde olsun 40 dakika yürüş yeterli...
  5. GADDAR

fitness beslenme programı hazırlama

Öncelikle herkesin beslenme planı farklı olabiliyor o yüzden senin ölçümlerine dayanılarak yapılmış programlar kullanmak en iyisi ha adam veriyor herkese aynı programı fakat herkes aynı verimi alamıyor. En mantıklı seçenek kendi programını hazırlamaktır benimde kendime özgü diyet-spor programım...
  6. GADDAR

fitness beslenme programı hazırlama

amacınız kas kütlesini mi arttırmak, yoksa kilo vermek mi
  7. GADDAR

Sigarayı bıraktım ama bir sorun var

Ben o anlattığın bağımlısı olmayanlardanım bende 8. sınıfta başlamıştım ama hiçbir zaman tiryaki olmadım. Sonra sigara zamlanınca yaklaşık 3 senedir hiç ağzıma sürmedim tadı da kokusu da kötüydü zaten... Elektronik sigara aldım ama onu da keyfe keder bazen günde 10 kere bazen haftada 10 kere...
  8. GADDAR

Protein tozu önerisi ve dikkat edilmesi gerekenler

bence toz almak yerine beslenmeni düzeltmelisin sporda altın kural dengeli beslenmedir (çoğu spor kanalı bunu söylüyor). 150-200 lirayla markete git 100 liralık yumurta , 100 liralık tavuk bonfile al aynı etkiyi yaratır , hatta extradan karnın doymuş olur. 200 liralık protein tozları servis başı...
  9. GADDAR

Protein tozu önerisi ve dikkat edilmesi gerekenler

200 liraya anca 500 gr alabilirsin onlar da 16 servis arkadaşınla tüketsen 1 haftada biter gider
  10. GADDAR

Çene altından nasıl kurtulurum?

zaten zayıfım demişsin , genellikle mineral dengesizliğinden kaynaklı , tuzu azalt , salam sosis sucuk gibi tuzlu besinlerden uzak dur alkol kullanma akşam 9 dan sonra tuzlu besinler yeme , haşlanmış tuzsuz patates , muz , ıspanak tüketebilirsin , fazla ciddiye alma tabii ki :D sadece tuz...
  11. GADDAR

Covid çıktım okul sınavlarına nasıl gireceğim

okula bildir, mazeret sınavı yaparlar merak etme
  12. GADDAR

ben daha alalı 1 hafta oldu :D ama bende kuzenimden görerek aldım onda işe yaradı gerçekten şu an kiloluyum ne yapsam boş, zayıflayınca kullanmaya başlıyacam 1640793539 ayrıca dengesiz beslenme de aynı etkiyi yapabiliyor. günde en az 2,5 litre su tüket , potasyum açısından zengin besinleri tüket...
  13. GADDAR

ürünün birkaç işlevi var yan çene kaslarını güçlendiriyor ve gıdıyı eritiyor. şu linkten almıştım ben sorunsuz geldi tabi bunu maximum 1 ay kullanıyorsunuz dikkat edilmesi gereken yerleri internetten bakabilirsiniz...
  14. GADDAR

görmüşsünüzdür jawline çene geliştirme egzersiz topu var onu alıp kullanabilirsiniz abartmamak kaydıyla veya boyun gerdirme egzersizleri mevcut youtube den bir bakın derim. pilates'e gidenler daha iyi bilir :D
  15. GADDAR

bıçak batması şeklindeki bel ağrısı

uykum çok derin o yüzden doğru yatsam bile uyandığım zaman bambaşka bir şekilde uyanıyorum evet şimdi biraz düşününce birkaç gündür soğuk aldığım doğru şimdi anladım teşekkür ederim yardımınız için
  16. GADDAR

hayır herhangi bir soğukluk yok dediğim gibi gün içinde ağrı yapmıyor yani sanki oradaki kasları sıkıştırınca ağrıyor gibi bir şey
  17. GADDAR

İyi günler 5-6 gündür belimin sol kısmında bıçak batması gibi bir ağrı hissiyatı var fakat bu sadece belirli pozisyonlara girdiğim zaman oluyor fotoğraflarda ağrı hareketini ve ağrıyan yeri göstermeye çalıştım bel fıtığı falan değildir değil mi akut bel ağrısı mı tam anlam veremiyorum doktora...
  18. GADDAR

2 Ayda 10 Kilo Zayıflayabilir miyim?

Boylarımız yakın olduğu için öyle örnekleme yaptım ağırsağlam sitesine girip ideal kilonu hesaplaması yaptırdım kilosu boyuna göre gayet ideal isterse 57'ye inebilir fakat beden kitle endeksi 24 yani normal katogeride yer alıyor bende bunu göz önüme alarak spor yapmasını ve kendini...
  19. GADDAR

2 Ayda 10 Kilo Zayıflayabilir miyim?

benim boyum da 165 kilom 100 ve 70 hedefliyorum sen gelmişsin kilo vermek istiyorsun kilon gayet normal kasların zayıf olabilir , vücut geliştirme ile uğraşabilirsin hem güç kazanırsın hem de kilo vermene yardımcı olur tabii ki abur cubur yememen gerek (benim gibi obezin tekinin tüyo vermesi ne...
Top Bottom