Neler Yeni

Protein tozu önerisi ve dikkat edilmesi gerekenler

BeKo'O

80+ Silver
17 Yaş
1,90 boy
93 kilo
Maks 150-200TL protein tozu önerir misiniz?
3 Aydır gidiyorum spora bir 3 aylık daha imza atıcam ama beslenmeme açıkçası çok dikkat edemiyorum hem iş yoğunluğundan hem biraz maddiyattan da kaynaklı.
Nasıl kullanılması gerektiğini biliyorum ve salonumda da bilgili hocalar var onların da gözetimi altında kullanacağım. Düzeyinde kullanılsa bile bir zararı olur mu yaşlarda yoksa bir 3 ay daha devam et mi diyorsunuz tavsiyeleriniz nedir? Bir 3 aydan sonra daha kesin alırım ama onu söyleyeyim. Arkadaşımla ortak kullanacağız.
Önereceğiniz şey merdiven altı tozlardan olmasın iyi bir marka olsun.
@bana beko derler

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
17 Yaş
1,90 boy
93 kilo
3 Aydır gidiyorum spora bir 3 aylık daha imza atıcam ama beslenmeme açıkçası çok dikkat edemiyorum hem iş yoğunluğundan hem biraz maddiyattan da kaynaklı.
Nasıl kullanılması gerektiğini biliyorum ve salonumda da bilgili hocalar var onların da gözetimi altında kullanacağım. Düzeyinde kullanılsa bile bir zararı olur mu yaşlarda yoksa bir 3 ay daha devam et mi diyorsunuz tavsiyeleriniz nedir? Bir 3 aydan sonra daha kesin alırım ama onu söyleyeyim. Arkadaşımla ortak kullanacağız.
@bana beko derler
Hocam protein tozu var ama 150-200 liraya gidin normal yemek yiyin daha iyi,o kadar kalitesizler yani.

17 Yaş
1,90 boy
93 kilo
@bana beko derler
hardline iyi marka ama ben protein tozu kullanmıyorum tam bilmiyorum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,805
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Whey alabilirsin, indirimde çok uygun oluyor

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Ek olarak, spordaki hocalarınızla konuşun hesap kitap yapın gerekli proteini alıyorsanız hiç elleşmeyin, birde protein tozları ve diğer ürünler asla normal bir öğünün yerini tutmaz, tutamaz.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
17 Yaş
1,90 boy
93 kilo
@bana beko derler
hardline,bigjoy kaliteli markalar

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam protein tozu var ama 150-200 liraya gidin normal yemek yiyin daha iyi,o kadar kalitesizler yani.
Hocam ama o fiyata bigjoy-whey, hardline gibi markalar bulunabiliyor? Ayriyetten zaman kısıtlılığımdan falan çok dengeli beslenemiyorum yoksa bende kesinlikle sağlıklı beslenme taraftarıyım ama her gün sabah 7de kalkmak etmek falan dengeli kahvaltı etmeyi zorlaştırıyor ayrıca bol proteinli akşam yemkleri etler için falan pek maddiyatım yok

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Hocam ama o fiyata bigjoy-whey, hardline gibi markalar bulunabiliyor? Ayriyetten zaman kısıtlılığımdan falan çok dengeli beslenemiyorum yoksa bende kesinlikle sağlıklı beslenme taraftarıyım ama her gün sabah 7de kalkmak etmek falan dengeli kahvaltı etmeyi zorlaştırıyor ayrıca bol proteinli akşam yemkleri etler için falan pek maddiyatım yok
200 liraya anca 500 gr alabilirsin onlar da 16 servis arkadaşınla tüketsen 1 haftada biter gider

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
kahvaltı boş öğün bana göre olmasa da olur ki asla kahvaltı yapmam
öğlen ve akşam yemeğinde yediğin besinlere dikkat etmen yeterli
gerekli karbonhidrat protein ve diğer besinleri bulundurmasına dikkat et
protein tozunu eğer ki alırsan da öğün olarak tüketmeyi aklından çıkar bence
etrafımdaki uzman hocalardan da gördüğüm gibi kendim de antrenman üstüne 1 ölçek alıyorum fitness geçmişin 3 aylıksa sana da 1 ölçek yeterli
200 tllik protein tozunun gramajından ve 2 kişi kullanacağınızdan ötürü çok bi ömrü olmayacak ve açıkcası pek bi işe de yaramaz
tavsiyem biraz para biriktirip daha yüksek gramajlı bişey almanız veyahut arkadaşında değil de tek başına kullanman

faatih4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Acaroğlu
bu şartlarda yemeklerine odaklanman daha mantıklı olur. onun haricinde 150-200 e maalesef 15 servis falan gelir ancak.Arkadaş ta demiş hardline en iyisi, kullandım da. şu anda f/p BigJoy veya supplemetler. Onlar için bir tecrübem yok henüz. supplementlerin ürününü yeni kullanıyorum daha. ilerleyen zamanda dönüş yaparım yine

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bigjoy öneririm. Tek içimlik aldığım zaman hep bigjoy alırdım.
Oldukça kaliteli de bir marka, üzmeyecektir.

BeKo'O

80+ Silver
kahvaltı boş öğün bana göre olmasa da olur ki asla kahvaltı yapmam
öğlen ve akşam yemeğinde yediğin besinlere dikkat etmen yeterli
gerekli karbonhidrat protein ve diğer besinleri bulundurmasına dikkat et
protein tozunu eğer ki alırsan da öğün olarak tüketmeyi aklından çıkar bence
etrafımdaki uzman hocalardan da gördüğüm gibi kendim de antrenman üstüne 1 ölçek alıyorum fitness geçmişin 3 aylıksa sana da 1 ölçek yeterli
200 tllik protein tozunun gramajından ve 2 kişi kullanacağınızdan ötürü çok bi ömrü olmayacak ve açıkcası pek bi işe de yaramaz
tavsiyem biraz para biriktirip daha yüksek gramajlı bişey almanız veyahut arkadaşında değil de tek başına kullanman
Tamam arkadaşım kendi de alabilir ben masrafı düşürmek için söyledim, kendime şu an bu bütçede alsam maks ne alabilirim?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Tamam arkadaşım kendi de alabilir ben masrafı düşürmek için söyledim, kendime şu an bu bütçede alsam maks ne alabilirim?
kaliteli protein tozlarından bunu önerebilirim
daha fazla gramajlı kalitesiz markalara bakma bile
alırsan limonlu kek aromalı al bu arada :D en iyisi o bende kullanıyorum

Top Bottom