Arama sonuçları: *

1. IbanyLone

Görüştüğüm iki doktor da protein tozunun zararlı olduğunu söyledi

Konuyla alakası olmayan ve spor salonuna girip ağırlık kaldırmayan doktorlar önermiyor genelde. Bizim hastanede bile kaç doktorla görüşsem ben önermiyorum diyor. Neden diyorum adam gibi açıklama yok. Gerçekten spor salonuna giden ağırlık kaldıran doktorlarla konuştuğum zaman kendilerinin...
  2. IbanyLone

Sütlü Nescafe dıșarıda bozulur mu?

ne kadar kısa süre o kadar iyi. Bence bekletme dahil 2 günü geçmesin.
  3. IbanyLone

Kilo verince yan profilinden görünüşte düzelme olur mu

işe yarmadığına inandığım en saçma ürün.
  4. IbanyLone

Kilo verince yan profilinden görünüşte düzelme olur mu

tabii ki değişim olacaktır. Özellikte yağdan kilo verirsen.
  5. IbanyLone

Gözlük mü daha iyi lens mi?

Lens her türlü daha iyidir. Çıkar tak alışınca çok daha konforlu olacaktır. Güneş gözlüğü ile normal gözlük taşımaktan çıldırmıştım bir ara. Güneş gözlüğü kapağı da olan gözlükler, amca gözlüğü gibi olduğu için çok kötü görünüyor. Fakat lens pahalı gelecektir. Bir de malum sağ sol göz derecesi...
  6. IbanyLone

Sivilceye iyi gelebilecek krem önerisi?

sıra bulabilirse tabi
  7. IbanyLone

Üstüme yeni demlenmiş çay döküldü nasıl soğutabilir hissi yok edebilirim

olabilir baya işe yarıyor diyorlar fakat denemişliğim veya görmüşlüğüm yok.
  8. IbanyLone

hametan arkadaşın dediği gibi basit bir pişik kremi. ciddi olamayan yanıklara falan da kullanılabilir. Sizin dediğiniz ücretli bir krem acil serviste yazılmadığı için ismini bilmiyorum maalesef.
  9. IbanyLone

o yara iyileştikten sonra kullanılıyor.
  10. IbanyLone

aynen öyle anestol, silverdin, gerekirse furacin le beraber sürersin. acilde bulunur muayeneni yaptır kremi yazdır kendin kullan.
  11. IbanyLone

Düzenli uyku neden önemlidir?

gerçekten çok etkiliyor. Mesleğimden kaynaklı buna sahip değilim maalesef. Ama zorla hayatına entegre etmekte saçma oluyor.
  12. IbanyLone

Diş teli taktırsam ne kadara mal olur?

15k civarı patlar.
  13. IbanyLone

Nasıl kilo alacağım?

şekerli püsküt.
  14. IbanyLone

Kilo almak için supplement kullanmak mantıklı mı?

tabi besin değeri olarak mercimek çok güzel. Bütçe artık öğrenci falansan body yapılacak gibi değil.
  15. IbanyLone

yeşil mercimek yiyinceye kadar taş kaynatır suyunu içerim.
  16. IbanyLone

Marka fark etmeksizin hepsi kötü oluyor :D Gainerin olayı bu kalori fakat tadı çok kötü. alırken içerisinde ki şeker oranını kontrol etmelisin bir de arkadaşın dediği çok doğru.
  17. IbanyLone

Hocam işe yarıyorlar. Eğer ki yiyemiyorum vaktim yok, proteini yetiştiremiyorum falan filan diyorsan al. İşe yarıyorlar fakat tatları ve kokuları inanılmaz kötü. Kuzenim kullanıyordu kokusu bile insanın midesini bulandırıyor öyle söyleyeyim.
  18. IbanyLone

Kalbi̇n Altinda Göğüste Ağrı?

Yaşın kaç: Ağrı şeklini nasıl tariflersin: sıkıştırma, bıçak sokma gibi batıcı, kesik kesik sızlama vs Ağrı şiddetini 10 üzerinden değerlendir: EKG çekildi mi: Ailede kalp rahatsızlığı olan var mı? :
  19. IbanyLone

Psikolojik olarak kötü hissediyorsanız bana ulaşabilir misiniz?

Acele etmeyin. İnsan psikolojisi gerçekten çok tehlikelidir. Hasta mahremiyeti de o kadar önemli. Şu anlık eğitiminize odaklanmanız daha mantıklı.
Top Bottom