Neler Yeni

Kilo almak için supplement kullanmak mantıklı mı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Kendi halimde evde spor yapıyorum nasipse bu ayın sonlarında doğru spor salonu üyeliği düşünüyorum, boyum 170cm kilom 52 civarı, şöyle bi 60 65 kilo olmak için gainer mi ney varmış bir sürü supplement olduğu için hangisi bilmiyorm tam onu önerir misiniz?

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
Kendi halimde evde spor yapıyorum nasipse bu ayın sonlarında doğru spor salonu üyeliği düşünüyorum, boyum 170cm kilom 52 civarı, şöyle bi 60 65 kilo olmak için gainer mi ney varmış bir sürü supplement olduğu için hangisi bilmiyorm tam onu önerir misiniz?
Yani aslinda az dusunsen sende bulcan cevabi
Kilo almak adi ustunde
Bir seyler yiceksin kalori alacaksin kilo alacaksin
Cok basit ne gerek var bosa para harcamaya
Sadece ye bu kadar

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani aslinda az dusunsen sende bulcan cevabi
Kilo almak adi ustunde
Bir seyler yiceksin kalori alacaksin kilo alacaksin
Cok basit ne gerek var bosa para harcamaya
Sadece ye bu kadar
hocam olay orda başlıyor zaten yiyemiyorum :D 2 öğün yemekten sonrası zor geliyor

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Hocam işe yarıyorlar. Eğer ki yiyemiyorum vaktim yok, proteini yetiştiremiyorum falan filan diyorsan al. İşe yarıyorlar fakat tatları ve kokuları inanılmaz kötü. Kuzenim kullanıyordu kokusu bile insanın midesini bulandırıyor öyle söyleyeyim.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
yani ucuz bir şey degiller onun yerine pilav falan yersen yine alırsın
bu aralar sadece tavuk pilav fln yiorum zaten de, ek olarak bi supplement iyi olur mu diye bi git gel oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam işe yarıyorlar. Eğer ki yiyemiyorum vaktim yok, proteini yetiştiremiyorum falan filan diyorsan al. İşe yarıyorlar fakat tatları ve kokuları inanılmaz kötü. Kuzenim kullanıyordu kokusu bile insanın midesini bulandırıyor öyle söyleyeyim.
çikolatalı flan var trendyolda ama yinede kötü mü oluyor

WhoCares

80+ Gold
aşırı gereksiz vede zaten fiyatları uçmuş durumda kıytırık bir marka alayım desen ucuz yollu onlarda full şeker onun yerine ögünlerini çoğalt

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
aşırı gereksiz vede zaten fiyatları uçmuş durumda kıytırık bir marka alayım desen ucuz yollu onlarda full şeker onun yerine ögünlerini çoğalt
anladım hocam o kadar kişi alma diyorsa zorlamanın manası yok, tavuk pilav devam

The Batman

80+ Silver
bu aralar sadece tavuk pilav fln yiorum zaten de, ek olarak bi supplement iyi olur mu diye bi git gel oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence gereksiz ben 2şer tabak yemek yiyordum 2 tabak pilav 2 çorba 1 kasede yogurt gene doymuyordum 63 kilodan 92 ye kadar çıktım su aralar 88 im bunlar bence milli sporcu falan degilsen biraz gereksiz bence

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Marka fark etmeksizin hepsi kötü oluyor :D Gainerin olayı bu kalori fakat tadı çok kötü.
alırken içerisinde ki şeker oranını kontrol etmelisin bir de arkadaşın dediği çok doğru.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
tavuk pilav candır ama arada ögünlere ekleme yap örnek veriyorum yeşil mercimek ekle ne bileyim nohut ekle arada bir fast food ye bütçe varsa :kekw:
anladım hocam teşekkür ederim, peki kilo almak isteyen birisinin sabah yulaf ezmesi yemesi mantıklı mı? Bir amaç için yemiyorum sadece tadı hoşuma gidiyo fıstık ezmesiyle falan

Top Bottom