Neler Yeni

Görüştüğüm iki doktor da protein tozunun zararlı olduğunu söyledi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Biri kardiyolog biri psikiyatrist protein tozu kullanma zararlı dedi.
Kardiyolog olan şey dedi: Gençler bu yaşta meraklı olur böyle şeylere ama sen kullanma. Kalbi etkiliyor.
Psikiyatrist olan da : Ben bir doktor olarak önermiyorum. Sen bilirsin tabi ama ben önermiyorum.
Ne diyorsunuz?

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
bende kullanmak istedim ama böbreklerden kullanamadım. bence az bi doz alınacagı için zarar vermez dogal bir madde zaten

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
Bir tanıdığım, arkadaşının protein tozu kullanmasından dolayı kalple alakalı problem yaşadığını söylemişti.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya şimdi biri kardiyolog olunca insan bir tedirgin oluyor . Doktorun geçmişine baktığımda 2 üni bitirmiş. Bu adam 12 yıl boşuna okumamıştır diye düşünüyorum.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Ya şimdi biri kardiyolog olunca insan bir tedirgin oluyor . Doktorun geçmişine baktığımda 2 üni bitirmiş. Bu adam 12 yıl boşuna okumamıştır diye düşünüyorum.
yani spor yapan birisi olarak birde ekonomiden dolayı para sıkıntısından etten alıcagın proteini protein tozundan alıyorsun bu da kas gelişimi olumlu yönde etkiliyor. ve tabikide bu tür maddeleri kullanırken 1 ay kullanıp 1 ay ara verme gibi şeyler riski azaltıyor. sen protein tozu kullanmak istiyorsan ara vererek kullanabilirsin herhangi bir sıkıntın (hastalıgın) yoksa internetten ne gibi zararları oldugunu anlatan yüz tane video var bakabilirsin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani spor yapan birisi olarak birde ekonomiden dolayı para sıkıntısından etten alıcagın proteini protein tozundan alıyorsun bu da kas gelişimi olumlu yönde etkiliyor. ve tabikide bu tür maddeleri kullanırken 1 ay kullanıp 1 ay ara verme gibi şeyler riski azaltıyor. sen protein tozu kullanmak istiyorsan ara vererek kullanabilirsin herhangi bir sıkıntın (hastalıgın) yoksa internetten ne gibi zararları oldugunu anlatan yüz tane video var bakabilirsin
Özel bir hastane (medicalpark) sitesinde kalp sorunlarına neden olur diyor.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Özel bir hastane (medicalpark) sitesinde kalp sorunlarına neden olur diyor.
eger tarihi geçmişse kalp çarpıntısı yaptıgı dogru fakat geçmemişse sorun olmaz o kadar insan kullanıyor sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ACHİL LEUS
Ne kadar çok kullandığınla alakalı. Bilinçsiz ve gereğinden fazla kullanırsan kalp hastalıkları başta olmak üzere birçok soruna yol açabilir

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Her ağızdan bir laf söyleniyor. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi protein tozu dediğimiz şey takviye gıdadır. yani sen hergün 1 kg kırmızı et tüketemeyeceksen o proteini protein tozundan alırsın. ( Eğer kardeşim ben alırım dersen hergün kırmızı et balık vs. o zaman kullanmana gerek bile yok). Creatine içinde aynı şeyi söylüyorlardı. Hatta geçenlerde bizim peder oğlum creatine kullanma bizim arkadaşın oğlu kullanıyormuş sonra hastaneye gitmiş böbreklerinin biri iflas etmiş filan dedi. Bende dedim ki baba bu adam bu creatini çok mu içmiş , oda bana "evet çok fazla almış bu yüzden de böbreklerine zarar vermiş" dedi. yani demem o ki sen 1 ay dozunda kullanıp 1 ay kullanmazsan yani dinlendirirsen vücudu hiçbir sorun çıkmaz kuzenlerim abilerim hepimiz bu işle uğraşıyoruz. kuzenim creatini hiç ara vermeden kullanıyor 5 aydır. Yani senin spor hocan "abicim al bunu bir ölçek spora gelmeden 1 kez tüket" derse ve sen bunu 2 doz 3 doz (kaşık) alırsan bunun tabii ki sana zararı olur.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Biri kardiyolog biri psikiyatrist protein tozu kullanma zararlı dedi.
Kardiyolog olan şey dedi: Gençler bu yaşta meraklı olur böyle şeylere ama sen kullanma. Kalbi etkiliyor.
Psikiyatrist olan da : Ben bir doktor olarak önermiyorum. Sen bilirsin tabi ama ben önermiyorum.
Ne diyorsunuz?
valla sütle yapınca mükemmel oluyor, doktoru da yedim bu arada :D
eğer proteinini tavuk veya etten alamıyorsan ve elinde varsa protein tozu içilir niye içilmesin
zararını görmedim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,879
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Her ağızdan bir laf söyleniyor. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi protein tozu dediğimiz şey takviye gıdadır. yani sen hergün 1 kg kırmızı et tüketemeyeceksen o proteini protein tozundan alırsın. ( Eğer kardeşim ben alırım dersen hergün kırmızı et balık vs. o zaman kullanmana gerek bile yok). Creatine içinde aynı şeyi söylüyorlardı. Hatta geçenlerde bizim peder oğlum creatine kullanma bizim arkadaşın oğlu kullanıyormuş sonra hastaneye gitmiş böbreklerinin biri iflas etmiş filan dedi. Bende dedim ki baba bu adam bu creatini çok mu içmiş , oda bana "evet çok fazla almış bu yüzden de böbreklerine zarar vermiş" dedi. yani demem o ki sen 1 ay dozunda kullanıp 1 ay kullanmazsan yani dinlendirirsen vücudu hiçbir sorun çıkmaz kuzenlerim abilerim hepimiz bu işle uğraşıyoruz. kuzenim creatini hiç ara vermeden kullanıyor 5 aydır. Yani senin spor hocan "abicim al bunu bir ölçek spora gelmeden 1 kez tüket" derse ve sen bunu 2 doz 3 doz (kaşık) alırsan bunun tabii ki sana zararı olur.
Günde 1 KG et yersen çok daha büyük dertlerin olur. Vücuda gereğinden fazla vitamin vermek iyi bir şey değil hiçbir zaman.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Konuyla alakası olmayan ve spor salonuna girip ağırlık kaldırmayan doktorlar önermiyor genelde. Bizim hastanede bile kaç doktorla görüşsem ben önermiyorum diyor. Neden diyorum adam gibi açıklama yok. Gerçekten spor salonuna giden ağırlık kaldıran doktorlarla konuştuğum zaman kendilerinin kullandığını söylüyorlar veya zararlı değil fakat ben kullanmıyorum diyorlar. Uzun vadede böbreklere zarar verir fakat düzenli olarak kan verip bunu takip edebilirsin diyen oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,328
Üyeler
161,266
Son üye
Hacı Kratos
Top Bottom