Arama sonuçları: *

• Users: MTBC
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MTBC

Daha iri görünebilmek için neler yapılmalı ?

Kilo alman lazım hocam biraz. Yana doğru genişlemek önemli bu konuda.
  2. MTBC

Sigarayı nasıl bırakabilirim

Ben bir akşam üstü merdiveni çıkarken soluk soluğa kalmam neticesinde son dal sigaramı kırıp atarak bırakmıştım. Bir seferde ve irade ile olacak bir şey. Özellikle kafanı meşgul edebilecek şeyler varsa o zaman çok daha iyi olur senin için.
  3. MTBC

Definasyondayım ama son 1 aydır yerimde sayıyorum

Gayet iyi yol kat etmişsin, vücudu parçaya bölmek için biraz uğraşman lazım ama zor değil kolay gelsin :)
  4. MTBC

Definasyondayım ama son 1 aydır yerimde sayıyorum

Sen böyle deyince senin vücudun before after ını merak ettim. Hocam haftada bir cheat yapıp (abartmadan) daha sonrasında onu kardiyoda eritme imkanın var bunu unutma. Ayrıca aşırı derecede düşük kaloride takılırsan bir süre sonra vücut kendini hayatta kalma moduna alır ama şu kalorilerde böyle...
  5. MTBC

Arkadaslar 110 120 kiloyum ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim

Aga salonu sevmessen vücudun şekilleşerek pek kilo veremiyorsun be. PC başından kalkıp biraz koşman biraz kendin koyman gerekiyor. Şu aralar tam kilo verme zamanı aslında oruç tutuyorsan. Sahurda sadece su içip yat uyu bir hastalığın vs. yoksa akşam iftar aç tek öğüne düşür günde 4 litre altı su...
  6. MTBC

GYM Programınızı yazar mısınız?

6 gün çok değil mi @Mustafa Zahid ? :D Zaman varsa gerçi yapılır ama çok geldi bana :/
  7. MTBC

Sevgilimi kanserden kaybettim (1. yıl dönümü)

Başın sağ olsun kardeşim çok zor sevdiğin birini kaybetmek.
  8. MTBC

Boyum 1.70 olur mu?

Basket/voleybol oynayarak sanki 5 cm fazla uzayabilirsin diye biliyorum bir araştır.
  9. MTBC

Antidepresan Asla Bir Anda Bırakılmamalı!

Geçmiş olsun
  10. MTBC

Antidepresan Asla Bir Anda Bırakılmamalı!

Hiç kullanmadım o yüzden sizi anlayabileceğimi pek söyleyemem ancak 2 yıl tedavi gören arkadaşım bir seferde bırakmıştı, ilk zamanlarda sıkıntı yaşadı daha sonrasında düzelmişti bir daha da kullanmadı.
  11. MTBC

[AFAD] AFAD Gönüllüsü Olma Rehberi (arama & kurtarma görevlisi)

İşi olmayan arkadaşlar mutlaka alsınlar bu eğitimleri, işi olanlar da müsait olduğu zamanda hemen alsın. @2mApoo arkadaşımın dediği gibi fazla uzak gözükmüyor diğer afetler...
  12. MTBC

20 li yaşlarda boy uzaması mümkün mü?

Bildiğim kadarıyla ameliyatı var onun doktora danışman daha sağlıklı olur arkadaş 22 yaşında 3 cm uzadığını söylemişti, genetiğin de etkisi var.
  13. MTBC

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

Geçmiş olsun. Konu up.
  14. MTBC

sizce ben eşcinsel miyim?

Yaş kaç? Bunun yaş ile ilgili olduğunu düşünüyorum ben, insanın kendi kimliğini bulma dönemlerinde yaşanan bir sorun olarak görülüyor genellikle bu.
  15. MTBC

Bu spor programi nasıl bir yorumlar mısınız

Kaç kilo vermek istiyorsun? Vücudu zorlamadan, ter akıtmadan kilo vermek zor. Sana önerim kendini çok yormadan kilo vermekse yediğinin porsiyonunu küçült. Daha faydalı olur :)
  16. MTBC

Bu spor programi nasıl bir yorumlar mısınız

Ara günlerde kardiyo yapıyor musun?
  17. MTBC

Saçlarım Çok Dökülüyor

Yaş ilerledikçe ben de senin gibi aynı sorundan müzdaribim. Öncelikle doktora gideceksin sana bir bilgi verecek. Benim doktorum PRP önerdi şimdi dökülmelerim durdu biraz gürleşme var ama istediğimi karşılamadı bu paralara saç ektirirdim :)
  18. MTBC

Zayıflarken aynı zamanda spor yaparsam vücudumdaki deri sarkar mı?

Sporu bırakmayın hocam sarkmayı en aza indirirsiniz.
  19. MTBC

Saçımla ilgili sorunlarım var.

Benimki stresten olmuştu işe yeni girdiğim zamanlarda sorunlar vardı onun etkisi büyük
  20. MTBC

Saçımla ilgili sorunlarım var.

Saça rengini veren pigmentlerden kaynaklı bir olay tam bilmiyorum uzmana danışsan daha iyi olur. Bir ara benimde çok fazla beyazladı dökülmeler vardı doktora çıktım şampuan verdi, bir kaç vitamin verdi beyazlamalar bitmedi ama azaldı dökülmeler içinde PRP tedavisi yaptım bir nebze durdurduydu.
Top Bottom