Neler Yeni

Bu spor programi nasıl bir yorumlar mısınız

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
5set çok geldiği için 3 set uyguluyorum 176cm 78 kiloyum yağlı bir vücudum var yağ yakmak ve kas kazanmak istiyorum arkadaşım bu antrenmanı uyguluyor benim de hoşuma gitti yapmaya başladım da artıları eksileri nedir söyler misiniz

Ekler

• IMG-20221005-WA0009.jpg
    IMG-20221005-WA0009.jpg
    76 KB · Hit: 79
  • Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
5set çok geldiği için 3 set uyguluyorum 176cm 78 kiloyum yağlı bir vücudum var yağ yakmak ve kas kazanmak istiyorum arkadaşım bu antrenmanı uyguluyor benim de hoşuma gitti yapmaya başladım da artıları eksileri nedir söyler misiniz
Yeni mi başladın bilmiyorum ama bana göre çok süslü bir program. Kablo ile fly yapmak yerine dumbell fly yapman ve temel hareketlere yönelmek daha doğru olur gibi geliyor bana.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mi başladın bilmiyorum ama bana göre çok süslü bir program. Kablo ile fly yapmak yerine dumbell fly yapman ve temel hareketlere yönelmek daha doğru olur gibi geliyor bana.
doğrudur kanka bende çok bilmiyorum çarşamba sırt gününde ilk defa denedim hareketler çok hoşuma gitti buraya da bir atayım sorayım dedim uzun süredir spor yapan bilen kişiler bir yorumlarsa mutlu olurum

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Ara günlerde kardiyo yapıyor musun?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Ara günlerde kardiyo yapıyor musun?
özel olarak bir şey yapmıyorum ama telefonumdan gördüğüm kadarıyla attığım adım 10.000'i geçiyor o yüzden koşu yürüyüş için çıkmıyorum çıkmalı mıyım kilo vermek istiyorum ama vücudu da fazla zorlamak istemiyorum

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
dostum bir şey demiyorum ama yeni başladın galiba o nedenle hani 4x20 fazla diye düşündüm hani 20 kg bar ağırlıgı 5+5 taksan 30 kg ve 4x20 k0lay 0lmaz daha düşük başla 4x12-15 gibi zorlar diye diyorum

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
özel olarak bir şey yapmıyorum ama telefonumdan gördüğüm kadarıyla attığım adım 10.000'i geçiyor o yüzden koşu yürüyüş için çıkmıyorum çıkmalı mıyım kilo vermek istiyorum ama vücudu da fazla zorlamak istemiyorum
Kaç kilo vermek istiyorsun? Vücudu zorlamadan, ter akıtmadan kilo vermek zor. Sana önerim kendini çok yormadan kilo vermekse yediğinin porsiyonunu küçült. Daha faydalı olur :)

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
bunlara ek olarak kardio ve bilek karın egzersizleride yapman gerek onlar yazmıyor sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

amacın yağ yakmak ise günlük aldığın kalori miktarının 500-750 aşağısına düşürmen gerek ve bu ağırlık antrenmanları sonrası 15-20dk eliptik, eğimli koşu vsyaparsan kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Kaç kilo vermek istiyorsun? Vücudu zorlamadan, ter akıtmadan kilo vermek zor. Sana önerim kendini çok yormadan kilo vermekse yediğinin porsiyonunu küçült. Daha faydalı olur :)
78im 73 74 arası durup yağı azaltıp kas eklemek istiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
kendim bir beslenme programı mı hazırlamalıyım yoksa yoksa bir diyetisyene mi gitmeliyim ? ama netten baktım 17 yaşındayım öğrenciyim öyle sıkı diyet yapmama imkan yok mecbur evde ne varsa onu yiyorum çok yağlıysa anneme yağsız yaptırıyorum bakkalla da ilişkimi kestim daha ne yapmalıyım bilmiyorum ya bu konularda bilgim yok hiç ilerleyemeyecek gibi hissediyorum

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
o yağ ile bu programı yapmaya çalışırken ölürsün filan dikkat et bro

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
kendim bir beslenme programı mı hazırlamalıyım yoksa yoksa bir diyetisyene mi gitmeliyim ? ama netten baktım 17 yaşındayım öğrenciyim öyle sıkı diyet yapmama imkan yok mecbur evde ne varsa onu yiyorum çok yağlıysa anneme yağsız yaptırıyorum bakkalla da ilişkimi kestim daha ne yapmalıyım bilmiyorum ya bu konularda bilgim yok hiç ilerleyemeyecek gibi hissediyorum
kanka sana tavsiyem birden elini her şeyden çekme sadece 2 yiyosan 1 e düşür 1 yiyosan yarıma düşür şöyle bi durum var birden her şeyi kesersen ben tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum çok zorlanıyosun kanka 3 ayda yapacağın yere 6 ayda yap 1 yıl yerine 1.5 yap yavaş tut bu süreci birden yüklenme

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
kanka sana tavsiyem birden elini her şeyden çekme sadece 2 yiyosan 1 e düşür 1 yiyosan yarıma düşür şöyle bi durum var birden her şeyi kesersen ben tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum çok zorlanıyosun kanka 3 ayda yapacağın yere 6 ayda yap 1 yıl yerine 1.5 yap yavaş tut bu süreci birden yüklenme
eyw kanka ya bende gaza geldim acelem yok daha 17yim yolum uzun ne olacağı belli değil şuanlık azaltayım yediklerimi ufaktan abur cuburu yağı keseyim yeter kendimi ölüm orucu tutturmaya gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,393
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom