o_oşişme mont giy
eve gidince atabilirsem atayım karın kası çalıştım birazda kol kası belli oluyor o kadar. Yani ciddi ciddi belli değil yanlış anlaşılıyorsa başlığı değiştireyim.170 boy ve 52 kilo ile kaslı görünmek? Foto var mı?
Yanlış anlaşılma değil de o boy ve kilo ile kaslı görünmek için tarihin en iyi genetiğine sahip falan olman lazım.eve gidince atabilirsem atayım karın kası çalıştım birazda kol kası belli oluyor o kadar. Yani ciddi ciddi belli değil yanlış anlaşılıyorsa başlığı değiştireyim.
galiba yanlış anlaşılıyor ben başlığa bakıp zargana olduğunu düşündümo_o
Mesaj otomatik birleştirildi:
eve gidince atabilirsem atayım karın kası çalıştım birazda kol kası belli oluyor o kadar. Yani ciddi ciddi belli değil yanlış anlaşılıyorsa başlığı değiştireyim.
170 boy için min 63-64 kilo olman lazım.şöyle kafadan bi kaç kilo olsam yeterlidir ? Ve hızlı ve sağlıklı kilo alabilmek için neler yapılmalı ?
170 boy için min 63-64 kilo olman lazım.
hangi yöntemle 63-64 e gelebilirim yani kasteddiğim en hızlı ve en sağlıklı yöntem nedir ?hocam sizinki zarganalıklan spor yapabilirsiniz ben 1.72 65kgyim kaslı gözükmüyorum
ciddi şekilde body yapmak hocam başka şekilde yağlanırsınız sonrası pişmanlık olurhangi yöntemle 63-64 e gelebilirim yani kasteddiğim en hızlı ve en sağlıklı yöntem nedir ?