kusana kadar mı demek stedinKardeşim kusana yiyip sonra salonda basıyorsun. (Şeker yeme ama fazla.)
Kilo almalısın. aşıı zayıfsın ama düzenli ve dikkatli ol yoksa bir anda freni patlamış kamyon gibi artmaya devam ediyor kilon. Bende öyle bir durum yaşandı . bir de spor yaparak alırsan çok daha sağlıklı olurusn bence.
bizim burda stat var barfiks alanı var orda barfiks çeksem kaç tane çekmeliyim yediklerimi yakmak için ve ne kadar yemem lazım haftada min 800 gr almak için evde şuan çiğköfte var tandır lavaşı varbulka girin ama yapabilirseniz temiz beslenin ve önemli olan gym'e gidip basmak
temiz beslenmeden yer isen kilo alırsın fakat yağlanma ihtimalin var temiz beslenerek kilo alırsan ne mutlu sana. barfiks çekebiliyorsan ve 10 tekrar çıkarabiliyorsan farklı farklı hareketler deneyebilirsinkusana kadar mı demek stedin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bizim burda stat var barfiks alanı var orda barfiks çeksem kaç tane çekmeliyim yediklerimi yakmak için ve ne kadar yemem lazım haftada min 800 gr almak için evde şuan çiğköfte var tandır lavaşı var
Evet hayvan gibi yicen ama hayvan gibi spor yapacan.kusana kadar mı demek stedin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bizim burda stat var barfiks alanı var orda barfiks çeksem kaç tane çekmeliyim yediklerimi yakmak için ve ne kadar yemem lazım haftada min 800 gr almak için evde şuan çiğköfte var tandır lavaşı var
Boyuna göre zayıfsın boyun da etkisi var tabii kilo alsan bir yere kadar
Evet hayvan gibi yicen ama hayvan gibi spor yapacan.
kafadan bi haftalık set yapsanıza 6-8 arası akşamtemiz beslenmeden yer isen kilo alırsın fakat yağlanma ihtimalin var temiz beslenerek kilo alırsan ne mutlu sana. barfiks çekebiliyorsan ve 10 tekrar çıkarabiliyorsan farklı farklı hareketler deneyebilirsin
alabilirsen 10kg ve 5kg çift olmak üzere toplam 4 tane dumbell alıp evde bir şeyler yapmaya çalışabilirsin, çeşitli hareketler yapabilirsinkafadan bi haftalık set yapsanıza 6-8 arası akşam
barfiks çekerim mekik çekerim plank yaparım şınav zor
o sonraki plan hocamalabilirsen 10kg ve 5kg çift olmak üzere toplam 4 tane dumbell alıp evde bir şeyler yapmaya çalışabilirsin,
170 57.7 Kiloyum hocam. Ben zayıf göründüğüm için spora başladım size de tavsiye ederim.boyum 170 cm kilomsa 52.5 kg. Boydan mıdır bilemiyorum zayıf gözüküyorum. Buna çare nedir ne yapılır sizce ?
Pilav ve makarna.
günde kaç kalori tüketmemiz gerek hocam siz kaç tüketiyorsunuz170 57.7 Kiloyum hocam. Ben zayıf göründüğüm için spora başladım size de tavsiye ederim.
(Bu arada yemeğe abanmamız lazım çünkü ikimizin de ideal kilosu 63 kilo)