jeff123can
80+ Bronze
Dahası
sana günde 2.5lt coca cola ve cips yazıyorum
işe yarayacaksa neden yapmayayım hocamsana günde 2.5lt coca cola ve cips yazıyorum
hocam yağlanmak aşşırı fazla olmadıkça sıkıntı değilciddi şekilde body yapmak hocam başka şekilde yağlanırsınız sonrası pişmanlık olur
Bunun için önce bir dahiliyeden randevu alıp sonra diyetisyene sevk edilmen daha iyi olur.hangi yöntemle 63-64 e gelebilirim yani kasteddiğim en hızlı ve en sağlıklı yöntem nedir ?
yaramaz hocam cips yararmı bilmem ama kola yaramıyor eğer yarasaydı ben şuanda sumo güreşçisi gibi olurdum bu arada karaciğere çok zararlı kolaişe yarayacaksa neden yapmayayım hocam
10kg yağlanmak sıkıntı olacaktır hocamişe yarayacaksa neden yapmayayım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam yağlanmak aşşırı fazla olmadıkça sıkıntı değil
peki hocam siz bu 60-65 kilolara nasıl çıktınız bi yöntem uyguladınız mı yoksa normal miyaramaz hocam cips yararmı bilmem ama kola yaramıyor eğer yarasaydı ben şuanda sumo güreşçisi gibi olurdum bu arada karaciğere çok zararlı kola
Mesaj otomatik birleştirildi:
10kg yağlanmak sıkıntı olacaktır hocam
kola kilo aldırır, hem aşırı şekerli, hem de acıktırıyor şekerli olduğu içinyaramaz hocam cips yararmı bilmem ama kola yaramıyor eğer yarasaydı ben şuanda sumo güreşçisi gibi olurdum bu arada karaciğere çok zararlı kola
vücut yapım uygunda birde evde body yaparak günde 250şınav 150 barfiks 500 mekik gibi kendi vücut ağırlığıyla yapılan hareketler ilpeki hocam siz bu 60-65 kilolara nasıl çıktınız bi yöntem uyguladınız mı yoksa normal mi
ama tabi işin şakası bu böyle yağlanırsın anca ama arkadaş ta çok zayıf , biraz yağlanması lazımkola kilo aldırır, hem aşırı şekerli, hem de acıktırıyor şekerli olduğu için
bilemiyorum hocam kuru şeker kilo yapmaz diyo düşünüyorum direkt enerjiye dönüştüğünden dolayı ama ben çok hareketli birisiyim ondanda olarabilirkola kilo aldırır, hem aşırı şekerli, hem de acıktırıyor şekerli olduğu için
ondandır, kilo almak vermekten daha zor bence. kilo verirken ortalama 2500 kalori/günlük ihtiyacın varsa 1300 alırsın verirsin. alırken de 2500 ün üstüne çıkman lazım 4000 alman lazım ki haftada 1 kg alasın . ama kola kilo yapar önermiyorum ama yapar.bilemiyorum hocam kuru şeker kilo yapmaz diyo düşünüyorum direkt enerjiye dönüştüğünden dolayı ama ben çok hareketli birisiyim ondanda olarabilir
Bu sıcaktaşişme mont giy