Genetik olmakla birlikte mümkün ben 25 yaşındayım boyum 186 2cm daha uzamisim her gün barfiks demirinde asılıyorum ve demir ağırlıklı besleniyorum tabi evde Spor da yapıyorum hepsinin katkısı oluyor
Şimdiye kadar takmıyordum ama arkadaş çevremde falan en kısa benim (boyum 1.67 m)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde şöyle bir sorun var kız arkadaşım sürekli saçın kumral gözün yeşil ama biraz daha uzun olsaydın falan diyor şakasına ama içten içe canım sıkılıyor
Postüründe bir bozukluk varsa onu düzeltererk 3 5 cm uzayabilirsin belirgin bir bozukluk yoksa bile esnwme ve sporla postürünü daha iyi bir hale getirip 2 3 cm belki uzarsın gerisi hayal olur
Bende 173-174 birşeyim arkadaş etiketledi diye geldim 3 ay sonra 17 olucam bi 180 falan olsam efsane olucak genler den biraz zor gibi ama sizin yaşınız olmuş 20 artık imkansıza yakın biz bari 3-5 cm daha uzasak iyi olucak
Erkeklerde genel olarak boy uzaması 15-20 yaş arasında olur. 20 yaşından sonra uzama olmaz diyemeyiz kişinin biyolojik yapısı etkendir ve spor etki ediyor. Bu şekilde 23 yaşına kadar boy uzaması devam edebilir. 23 yaşından sonra boy uzaması nadir görülür. 20 yaşında 187 boyundaydım. Şimdi 28 yaşındayım boyum 190 ve son 3-4 yıldır hiç uzamadım.
Başlarda boyumu takmıyordu ama son zamanlarda böyle şeyler diyor sanki artık beğenmiyor gibi
Birde ben birinci sınıftayken biraz takıntılı çocuktum ders programı dışındaki derslerinde kitaplarını çantama koyardım. Tüm kitaplar çantamda evden okula okuldan eve giderdim. Gelişme çağımda yaptığım sırtıma fazla yük yüklemeden kaynaklı olabilir mi acaba
+ Bir de bundan 5 6 sene önce kadar okulda boyumuz ölçülmüştü. Benim boyumu 167 ölçmüştü beden eğitimi öğretmenimiz ve boyum bu kadar süre içersinde 1 cm bile uzamadı