Arama sonuçları: *

• Users: Salu
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Salu

Saçımda deli gibi kepek var !

Konazol veya ketoral kullanabilirsin.Saçlarını çok sıcak suyla yıkama ve şampuan yerine bıttım sabunu kullanabilirsin.Şampuan kullanacaksan eğer çok sıkma dediklerimi yaparsan geçer bende de vardı sabun ve ketoral kullanıyorum geçti
  2. Salu

Tüy dökücü krem önerisi

Şikayet vara bakınca her üründe illaki olumsuz yorum görebilirsin. Bu nedenle aldatmasın seni
  3. Salu

Yavru Serçe buldum, Bakımını Nasıl Yapmalıyım ?

Korktuğu için yemiyor olabilir.Ama salman lazım evcil olmadığı için onun için problem olabilir.En iyisi biraz su, yem ver toparlar. (Çok tatlı lan )
  4. Salu

Burun estetiği Ortalama ne kadar Tutuyor.

@Perfectshot06 @Abdullah Hacıgül Lütfen şu arkadaşın yazdıklarına bakın
  5. Salu

Burun estetiği Ortalama ne kadar Tutuyor.

boşver kral çok insan var nirvana yaşıyor arkadaşımız.Sen sorunu sor gec baktın cevap veriyor boşver sen onu
  6. Salu

Diz kapaklarının ağrıması.

Kilo veya ağırlık kaldırmayla da ilgisi var kiloluysan vücut ağırlığı bacaklara veriyor ve ağrı yapıyor.Veya ağır seyler kaldırıyorsan ağrır.Ama bence ergenlikte olur gayet normal bacak boyu uzar ve diz içindeki bağların gerginleşmesini sağlar ve ağrı yapabilir.Eğer gecmezse doktora gitmelisin
  7. Salu

Kuşum hasta mı olmuş

Muhtelemen hasta en iyisi uzman birine danışmak veterinere götür zaman kaybetme
  8. Salu

Çinde Yeni Virüs Çıktı

Aklıma atakan özyurtun repliği geldi Abicim beni bi salll
  9. Salu

Diş apsemi patlattım sorun olur mu ?

tabii ki kendi kendine inmesi daha sağlıklı ben zaten patlatmayı istemiyordum ama bir anda patladı gargarayı yaparım
  10. Salu

Diş apsemi patlattım sorun olur mu ?

Diş eti üzerinde sivilce gibi küçük bir kabarıklık vardı ve hafifce kurcalarken patladı ve iltahap gibi bir sıvı (çok az) parmağıma geldi ve daha sonrasında yine çok çok az kan geldi acaba bir sorun olur mu ?
  11. Salu

Garip şeyler yaşıyorum..

aynısı bende oldu içtiğin suda mikrop vardır ondan oluyor Arada bende de oluyor
  12. Salu

İstenmeyen tüylere en kalıcı ne olur ?

Ben sadece vücut için gidip traş makinesini almasını önermem saç sakal makinesiylede olur ama sadece tüy içinse epilasyon makinesi mantıklı
  13. Salu

Makine daha sağlıklı kesiyor jiletle yaralama ihtimali var
  14. Salu

Ben direkt makineyle alıyorum Epilasyon pahalı Tüy dökücü çok fazla çıkarıyor sonradan
  15. Salu

2. doz aşıdan 1 gün sonra duş alınır mı? ?

Bence alma 1 günden bir şey olmaz 24 saati geçsin
  16. Salu

Doğuştan körler nasıl rüya görüyor

Gözlerimiz açık rüya görmüyoruz Biz gördüklerimizle hayal gücü karışıp karşımıza gelirken görme engellilerde tuttukları düşündüklerini görüyorlardır( TAHMİN)
  17. Salu

Karantinadayım okula haber vermem gerekiyormu?

Okulu ara onlar doğru bilgiyi verir ben ne desem yalan İnternette okudum belge verenler yok yazılmayacakmış ama karantinadan sonramı karantina sürecinde mi bilmiyorum ama büyük ihtimal karantinan bitince götürürsün yok yazdıklarını sistemden silerler
  18. Salu

Yaş ilerledikçe hafıza zayıflarmı

Bence kişiden kişiye değişir İllaki zayıflar ama bazılarında çok zayıflarken bazılarında az zayıflar
  19. Salu

Karantinadayım okula haber vermem gerekiyormu?

Belgeli sekilde bildirirsen yok yazılmıyorsun
  20. Salu

beyler önemli bir konu kas yırtılması

Sorun ne burada ? zaten doktorlar gerekeni yapmış ve yönlendirmiş seni Çok zorlama garanti olsun diye 1 hafta daha top oynama formdan düşme diye hafif tempo koş iyileşirsin
Top Bottom