Neler Yeni

İstenmeyen tüylere en kalıcı ne olur ?

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Tıraş makinesine 200₺ gibi para vermek yerine 250₺ ye epilatör aleti alınabilir saçma.
Ben sadece vücut için gidip traş makinesini almasını önermem saç sakal makinesiylede olur ama sadece tüy içinse epilasyon makinesi mantıklı

BerkW

80+ Bronze
ben bacak ve kollarimi agdayla aliyorum tuyler epey azaldi 18ime gelince lazer yaptiririm en kalici cozum lazer ama kucuksen agdayla alabilirsin
ne kadar sürede çıkıyor ağda yap diyorlar fakat süresini bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epilatörü denemeni tavsiye ederim en rahatı ve en iyisi.

Ağdada iyidir lakin ağda küçük tüyleri alırken sıkıntı yapıyor ve yağlaması kızarması ayrı. Epilatör en rahatı.
epilasyon aleti ile alsam ne kadar sürede geri uzar

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT

BerkW

80+ Bronze
Ben de 16 yaşındayım, bacaklarımı makineyle alıyorum. Bence en mantıklısı makine, başka bölgelerde de kullanabiliyorsun. Üstelik şöyle bi etken daha var; biz henüz 16 yaşındayız, hormonlarımız tavan. Her şeyin en aşırısını yaşıyoruz, kıllarımız da hayatımız boyunca olabileceği en sert ve dik şekilde çıkıyor. 2-3 yıl sonra zamanla yavaş yavaş yumuşayacaklar. O zamana kadar makineyle almak gayet mantıklı. Tüy dökücü de kullandım çok uğraştırdı beni, 1 saatimi falan almış olabilir yani. Jilet hem yaralanma açısından daha tehlikeli hem de etki alanı daha küçük ve daha yavaş hareket etmen gerekiyor. Makine en mantıklısı, direkt çim biçme makinesiyle bahçeye girer gibi giriyosun, 10 dakikada işin halloluyor. Bacağımda çok yara vardı 1-2 haftadır kesemedim baya uzadı bacak kıllarım, bugün alıcam sanırım. Tottenham maçından sonra almayı planlıyorum :D Bu arada "şu daha çok çıkarır, şu daha az çıkarır" olayı tamamen kolpa. Tamamen genetik bişey yani. Dediğim gibi jileti de denedim tüy dökücüyü de denedim ağdayı da denedim makineyi zaten düzenli kullanıyorum, eğer benim genlerime benzer genlere sahipsen hepsinde sert, gür ve dik çıkıyor. Bu konudan ben de büyük şikayetçiyim, eğer hormonlarım dengelendikten sonra da bu şekilde çıkmaya devam ederse epilasyon düşünüyorum.
makina ile ne kadar sürede geri çıkıyor kılların ve hangi makinayı kullanıyorsun

Birden "zarttt.."diye çekince acımıyor mu?
acı sıkıntı değil ya çıkabildiği kadar geç çıksın yeter

Berke Fitness

80+ Bronze
Birden "zarttt.."diye çekince acımıyor mu?
çok aciyor benim iki bacagim yarim saatte bitmisti ter icinde kalmistim her yerim sirilsiklamdi

uzun surede cikiyor ve bazi kil koklerinden hic cikmiyor yani azaliyor killar bir nevi

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
makina ile ne kadar sürede geri çıkıyor kılların ve hangi makinayı kullanıyorsun

çok aciyor benim iki bacagim yarim saatte bitmisti ter icinde kalmistim her yerim sirilsiklamdi

uzun surede cikiyor ve bazi kil koklerinden hic cikmiyor yani azaliyor killar bir nevi
Yapıştırdığınız ağda canınızı acıtmasın.
Tüyleriniz daha geç çıksın.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Ağda + lazer. Ağdayı kendiniz yaparsanız çok acır, yapan berber falan bulursanız orda yaptırın ki hızlı hızlı çeksinler acımasın.

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183

ne kadar sürede geri çıktığı da yine büyük çoğunlukla senin genetiğinin etkisi altında, ilk kökler birkaç gün içinde baş gösteriyor, uzamaları 2 hafta falan sürüyor sonra bi duruyo, sonra bidaha uzuya ve en uzun halini alıp duruyor. Makina dandirik bi makina, tanıdığım birlikte iş yaptığımız bi berber var ücretsiz verdi, başkalarına 90-100 liraya satıyordu. İş görüyor ama, güzel kesiyor. Tek sıkıntısı şarjı çabuk azalıyor ve azaldığı zaman tam performans gösteremiyor. Marka model bilmiyorum bakmam lazım bi ara.

Gloxy

80+ Bronze

epilasyon aleti ile alsam ne kadar sürede geri uzar
Epilasyon aleti ile alırsan 3 hafta sonra kökü gözükmeye başlıyor ve iyi yanı küçük tüyleri bile çok iyi alıyor. Kişiden kişiye değişir ama en erken 2 haftada çıkar.

Ağda + lazer. Ağdayı kendiniz yaparsanız çok acır, yapan berber falan bulursanız orda yaptırın ki hızlı hızlı çeksinler acımasın.
Ağda sıkıntı hocam ağda küçük tüyleri almıyor. Berber bacak ve kol ile uğraşmaz tanıdık değilse.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Top Bottom