Ben de 16 yaşındayım, bacaklarımı makineyle alıyorum. Bence en mantıklısı makine, başka bölgelerde de kullanabiliyorsun. Üstelik şöyle bi etken daha var; biz henüz 16 yaşındayız, hormonlarımız tavan. Her şeyin en aşırısını yaşıyoruz, kıllarımız da hayatımız boyunca olabileceği en sert ve dik şekilde çıkıyor. 2-3 yıl sonra zamanla yavaş yavaş yumuşayacaklar. O zamana kadar makineyle almak gayet mantıklı. Tüy dökücü de kullandım çok uğraştırdı beni, 1 saatimi falan almış olabilir yani. Jilet hem yaralanma açısından daha tehlikeli hem de etki alanı daha küçük ve daha yavaş hareket etmen gerekiyor. Makine en mantıklısı, direkt çim biçme makinesiyle bahçeye girer gibi giriyosun, 10 dakikada işin halloluyor. Bacağımda çok yara vardı 1-2 haftadır kesemedim baya uzadı bacak kıllarım, bugün alıcam sanırım. Tottenham maçından sonra almayı planlıyorum
Bu arada "şu daha çok çıkarır, şu daha az çıkarır" olayı tamamen kolpa. Tamamen genetik bişey yani. Dediğim gibi jileti de denedim tüy dökücüyü de denedim ağdayı da denedim makineyi zaten düzenli kullanıyorum, eğer benim genlerime benzer genlere sahipsen hepsinde sert, gür ve dik çıkıyor. Bu konudan ben de büyük şikayetçiyim, eğer hormonlarım dengelendikten sonra da bu şekilde çıkmaya devam ederse epilasyon düşünüyorum.