Neler Yeni

İstenmeyen tüylere en kalıcı ne olur ?

BerkW

80+ Bronze
16 yaşındayım bana göre bacak ve kol kıllarım yaşıtlarıma göre fazla geliyor kılları uzun süre alabileceğim ne önerirsiniz

BeKo'O

80+ Silver
Epilasyon aleti diyeceğim ama çok pahalı (Phlipsin ürünü)
Tüy dökücüler ne kadar kalıcı etki bırakıyor onu da bilmediğimden bir şey diyemem benimde bacaklar Amazon ormanları gibi

Berke Fitness

80+ Bronze
16 yaşındayım bana göre bacak ve kol kıllarım yaşıtlarıma göre fazla geliyor kılları uzun süre alabileceğim ne önerirsiniz
ben bacak ve kollarimi agdayla aliyorum tuyler epey azaldi 18ime gelince lazer yaptiririm en kalici cozum lazer ama kucuksen agdayla alabilirsin

Epilasyon aleti diyeceğim ama çok pahalı (Phlipsin ürünü)
Tüy dökücüler ne kadar kalıcı etki bırakıyor onu da bilmediğimden bir şey diyemem benimde bacaklar Amazon ormanları gibi
tüy dökücü kremleri jilet gibi düşünebilirsiniz. Tüy dökücü ile aldığınızda yine 1-2 haftaya çıkacaktır

Ağda uzun süre çıkmasını engelliyor 1 ay gibi bir süre belki daha fazla çünkü kökten alıyor.
Tüy dökücü, jilet mantığı görüyor kökten almıyor çok çabuk çıkıyor tekrar.
En etkilisi lazer tabii ki, istersen komple aldır istersen azalt kendin bilirsin.

Son düzenleme:

Gloxy

80+ Bronze
Epilasyon aletleri var. Yakmalı olanlardan bahsetmiyorum onlar 2k. Bahsettiğim epilatör diye geçiyor 200-500 arası güzel ürünler var. Kullandığım için biliyorum, çok güzel ve kolay alıyor ayrıca aldıktan sonra yaklaşık 3 hafta sonra anca uzuyor. Braun öneririm philipsde iyidir ama Braun sırf bu iş için olduğu için tavsiyemdir.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Ben direkt makineyle alıyorum
Epilasyon pahalı
Tüy dökücü çok fazla çıkarıyor sonradan

Gloxy

80+ Bronze
Ben direkt makineyle alıyorum
Epilasyon pahalı
Tüy dökücü çok fazla çıkarıyor sonradan
Tıraş makinesinden bahsediyorsun galiba. Jilet ile aynı mantık bro.

Gloxy

80+ Bronze
Makine daha sağlıklı kesiyor jiletle yaralama ihtimali var
Tıraş makinesine 200₺ gibi para vermek yerine 250₺ ye epilatör aleti alınabilir saçma.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Tıraş makinesine 200₺ gibi para vermek yerine 250₺ ye epilatör aleti alınabilir saçma.
Makina zaten var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erkeğin makyajı kılıdır aga bırak uzasın orman gibi olsun eko sisteme yararın dokunur

Top Bottom