Benimde bacağım orman gibi16 yaşındayım bana göre bacak ve kol kıllarım yaşıtlarıma göre fazla geliyor kılları uzun süre alabileceğim ne önerirsiniz
ben bacak ve kollarimi agdayla aliyorum tuyler epey azaldi 18ime gelince lazer yaptiririm en kalici cozum lazer ama kucuksen agdayla alabilirsin16 yaşındayım bana göre bacak ve kol kıllarım yaşıtlarıma göre fazla geliyor kılları uzun süre alabileceğim ne önerirsiniz
tüy dökücü kremleri jilet gibi düşünebilirsiniz. Tüy dökücü ile aldığınızda yine 1-2 haftaya çıkacaktırEpilasyon aleti diyeceğim ama çok pahalı (Phlipsin ürünü)
Tüy dökücüler ne kadar kalıcı etki bırakıyor onu da bilmediğimden bir şey diyemem benimde bacaklar Amazon ormanları gibi
Ağda uzun süre çıkmasını engelliyor 1 ay gibi bir süre belki daha fazla çünkü kökten alıyor.16 yaşındayım bana göre bacak ve kol kıllarım yaşıtlarıma göre fazla geliyor kılları uzun süre alabileceğim ne önerirsiniz
Epilasyon aletleri var. Yakmalı olanlardan bahsetmiyorum onlar 2k. Bahsettiğim epilatör diye geçiyor 200-500 arası güzel ürünler var. Kullandığım için biliyorum, çok güzel ve kolay alıyor ayrıca aldıktan sonra yaklaşık 3 hafta sonra anca uzuyor. Braun öneririm philipsde iyidir ama Braun sırf bu iş için olduğu için tavsiyemdir.16 yaşındayım bana göre bacak ve kol kıllarım yaşıtlarıma göre fazla geliyor kılları uzun süre alabileceğim ne önerirsiniz
Tıraş makinesinden bahsediyorsun galiba. Jilet ile aynı mantık bro.Ben direkt makineyle alıyorum
Epilasyon pahalı
Tüy dökücü çok fazla çıkarıyor sonradan
Makine daha sağlıklı kesiyor jiletle yaralama ihtimali varTıraş makinesinden bahsediyorsun galiba. Jilet ile aynı mantık bro.
Tıraş makinesine 200₺ gibi para vermek yerine 250₺ ye epilatör aleti alınabilir saçma.Makine daha sağlıklı kesiyor jiletle yaralama ihtimali var
Makina zaten varTıraş makinesine 200₺ gibi para vermek yerine 250₺ ye epilatör aleti alınabilir saçma.
Tıraş makinesiyle sakallarını da düzeltip, kesebilirsin. Ama epilasyon aletiyle sadece epilasyon yapabilirsin.Tıraş makinesine 200₺ gibi para vermek yerine 250₺ ye epilatör aleti alınabilir saçma.