Neler Yeni

Diz kapaklarının ağrıması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut Baltacı
Herhangi bir kaza vs. yaşamadım. Durduk yere 1-2 gündür ağrıyor. Ne olabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut Baltacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim çok sık oturan birisi misin veya işin masabaşı mı ? Bu tarz durumlarda çok sık yaşanan bir durumdur.
09:00 16:00 arası okulda oluyorum. geri kalan zaman oturuyorum evet. Bazıları boyun uzayacak falan diyor 14 yaşındayım. Eskiden böyle bir şey yoktu aniden 1-2 gündür arada ağrıyor.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
09:00 16:00 arası okulda oluyorum. geri kalan zaman oturuyorum evet. Bazıları boyun uzayacak falan diyor 14 yaşındayım. Eskiden böyle bir şey yoktu aniden 1-2 gündür arada ağrıyor.
Boyun uzayacak gibi şeylerden anlamam fakat ağrıyan yerlere buz torbasıyla 10 -15 dakika aralıklarla masaj yap. Baktın ağrılar geçmedi. En iyisi bir doktora görünmek . Oda sana bilindik ilaçları yazacaktır . Sana burdan ilaç tavsiyesi yapmam doğru olmaz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,579
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ergenlik çağında eklem bölgeleri ve kasların ağrıması gayet doğaldır. O bölgelerin gelişmesinden kaynaklı olan ağrılardır bunlar. Çekilmeyecek kadar çok ağrı var ise doktora görünmenizi öneririm. Geçmiş olsun

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Kilo veya ağırlık kaldırmayla da ilgisi var kiloluysan vücut ağırlığı bacaklara veriyor ve ağrı yapıyor.Veya ağır seyler kaldırıyorsan ağrır.Ama bence ergenlikte olur gayet normal bacak boyu uzar ve diz içindeki bağların gerginleşmesini sağlar ve ağrı yapabilir.Eğer gecmezse doktora gitmelisin

Top Bottom