Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

İntihar hissim hakkında

olm terapi yeri mi lan bura adam psikozlu git psikyatr ına çözsün birader zortun forumdan olacak
  2. bqrr0595

Spermin çok az gelmesi

az asıl evladım az asıl bi hafta sabret günde 4 seferi bırak
  3. bqrr0595

Psikopat mısınız? Psikopatlık Testi

seni çok üzerler çıkıyor :D
  4. bqrr0595

Kücükken saç rengi değişen varmı

https://evrimagaci.org/bebeklerin-goz-ve-sac-renkleri-neden-degisir-216
  5. bqrr0595

SKOLYOZ AĞRI YAPAR MI

eğiklik derecesine bağlı 3 5 derecelik eğikllikler hayatı etkilemez 10 15 derece üstündeki bozukluklar tedavi gerektirir
  6. bqrr0595

Duvara Tekme Attım

bidahakine düşünsün yaptığı işlerin getirisini çatlak felan yoktur doku zedelenmesidir çatlak olsa hiç basamaz üstüne aktif kullanmazsan çatlaksada ortalama iyileşme süresi 3 haftadır çatlağın ama yinede bi röntgen çektir duvardan da özür dile aklıma bu görsel geldi istem dışı
  7. bqrr0595

birşeyleri çabuk unutma

b 12 eksikliği de olablir arkadaşlar ancak b12 eksikliği cok cabuk tespit edilir bi kan vermeniz yeter genelde dodex intramüsküler (kalcadan) iğne verirler kısa zamanda bunu atlatabilirsiniz b12 eksikliğinin başka belirtileride vardır el kol özellikle parmak uclarında uyusukluk hissizlik...
  8. bqrr0595

Covid testim pozitif çıktı

odanıza giriş çıkıs zorunlu olmadıkça kimse yapmasın yiycek ve içeceklerinizi kapı önünde bırakılsın o şekilde teslim alın ve teslim edin odanızı bol bol havalandırın temiz ve nem oranı normal bir hava iyidir bilgisayar fanlarından gelen kuru hava da solunum güclüğü yapablr size odanızı...
  9. bqrr0595

PCR testi kayıtlı bilginiz bulunmamaktadır diyor.

sonuc cıkınca düşer sisteme
  10. bqrr0595

Vaka Sayıları Çok Yükseldi

covidin mi ölümcüllüğü kalmamış bunu hastaneden hergün cıkan exlere de anlatsın biri ölümcüllüğü 0 dahi olsa bu bir grip bile olsa bu hastalık ölümcül değil bulaşsın ne olcak denemez etik olarak alın önleminizi maskenizi düzgün agız burun kapalı takın rahat olun türkovac ı tam olarak bende...
  11. bqrr0595

Vaka Sayıları Çok Yükseldi

@shotpoter soru neydi güzel gardasım ben anlamadım 3 sayfa okumayı da gözüm almadı :)
  12. bqrr0595

genc

parasetomol ün gis de emilmesi haricinde teorinde hata yok onu da geçtim bahsettiğin şey alkol alımının getirdiği sonuclar alkol almasın o zaman kimse sirozdan ölür mazallah abartma hocam parasetomol altı üstü 1639844586 bide 4 bira içmiş o kadarcık alkolden bütün karaciğer ne etkilenicek sende...
  13. bqrr0595

genc

yok canım nolcak alkol ile etkileşimi olan ilaç sayısı cok az pek çoğuda antidepresan antidepresanlar da beyin de salgılanan serotininin etkilerini baskıladığı için öyle bir mit var ağrı kesicilerle alkolün etkileşimi yoktur
  14. bqrr0595

17 yaşındayım 3. doz aşı çıkmış ama tedirginim

başlamışlar bizim ordada ben daha olmadım bakalım büyük izdiham var ama hastanede aşı için herkes yaptırıyor aşısını kademeli olarak değil de direk açmaları beni şaşırttı biraz
  15. bqrr0595

Corona olmuş olabilirmiyim?

ne bilgisi kardeşim gelsin benim çalıştığım hastaneye agzından burnundan testini yaptırsın
  16. bqrr0595

COVİD19 TESTİNİ TEK BAŞIMA YAPTIRABİLİR MİYİM ?

nazal burundan demek çok da abartılacak bi acı değil kasma kendini devlette yaparlar test ama evdekiler covidse sende karantinada olmuyor musun
  17. bqrr0595

sürüntüyü sadece ağzından da vereblrsin ama doğruluk oranını etkileyecektir
  18. bqrr0595

sağlık personeliyim yaş farketmez dostum yaptırablrsin
  19. bqrr0595

Sınıftan Bir Kişi Yaptığım Karışımı İçmiş! Ölmez Değil mi?

zaten bunu çözecek yetkili kurumda forum, ailesine haber verin arasın hastaneyi kardeşim saçma saçma iş yapıyorsunuz burda sağlık çözümü mü arıyorsunuz söylesin anasına babasına gitsin midesini yıkasınlar sizde zılgıtınızı yiyin oturun aşşşa
Top Bottom