yapılıyor yapabilirsinizYaşım 16 teste gitsem yaparlar mı ama tek başıma gideceğim sınıftan bir arkadaş korona olabilir
Hocam Mesela ben Nazal Test Yapmaya cekindim diyelim Oral Test Yaptırabilrmiyim RT-PCR İcin? Sağlık Bak. Rehberinde var, Ayrıca Dünyada İspanya Kanada vs bulunmakta Oral Kit ve Testsağlık personeliyim yaş farketmez dostum yaptırablrsin
sürüntüyü sadece ağzından da vereblrsin ama doğruluk oranını etkileyecektirHocam Mesela ben Nazal Test Yapmaya cekindim diyelim Oral Test Yaptırabilrmiyim RT-PCR İcin? Sağlık Bak. Rehberinde var, Ayrıca Dünyada İspanya Kanada vs bulunmakta Oral Kit ve Test
devlete gitsem tek başıma işlem yaparlar mı evdekiler virüslü benimde test yaptırmam lazım ama tek almazlar diye gitmedimsağlık personeliyim yaş farketmez dostum yaptırablrsin
nazal dedikleri burundan mı aşırı acıtıyo ya kadın bi boğazıma soktu batırdı boğazımı tutup öksürürken burnuma sapladısürüntüyü sadece ağzından da vereblrsin ama doğruluk oranını etkileyecektir
nazal burundan demek çok da abartılacak bi acı değil kasma kendini devlette yaparlar test ama evdekiler covidse sende karantinada olmuyor musundevlete gitsem tek başıma işlem yaparlar mı evdekiler virüslü benimde test yaptırmam lazım ama tek almazlar diye gitmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
nazal dedikleri burundan mı aşırı acıtıyo ya kadın bi boğazıma soktu batırdı boğazımı tutup öksürürken burnuma sapladı
hayat eve sığar uygulamasından baktım hes kodum da risksiz yazıyor babam okula git diyornazal burundan demek çok da abartılacak bi acı değil kasma kendini devlette yaparlar test ama evdekiler covidse sende karantinada olmuyor musun