@bqrr0595 @DOGANALPASLAN1.5 2 Saat önce 300 ml lik bira içtim 10 dk önce de unutup parol içtim şimdi biraz başım ağırıyor sorun olur mu?
Sıkıntı yok ben 3 biranın üstüne içtim, sonra arkasından 1 bira daha içt...1.5 2 Saat önce 300 ml lik bira içtim 10 dk önce de unutup parol içtim şimdi biraz başım ağırıyor sorun olur mu?
Erkek adam namaz kılar zındıkbir şey olmaz ama erkek adam rakı içer (!)
Alkol ile alakam yok fakat parol'un size farkında olmadan alerjisi varsa baş ağrısı ile başlayıp ardından da ateşiniz çıkabilir ve hastaneye acil den giriş yapabilirsiniz haberiniz olsun.1.5 2 Saat önce 300 ml lik bira içtim 10 dk önce de unutup parol içtim şimdi biraz başım ağırıyor sorun olur mu?
Karaciğerin tamamı alkolün emilimiyle uğraşığı için ilaç emilim için bekletilir veya karaciğer hasar görebilir nasıl yokyok canım nolcak alkol ile etkileşimi olan ilaç sayısı cok az pek çoğuda antidepresan antidepresanlar da beyin de salgılanan serotininin etkilerini baskıladığı için öyle bir mit var ağrı kesicilerle alkolün etkileşimi yoktur
parasetomol ün gis de emilmesi haricinde teorinde hata yok onu da geçtim bahsettiğin şey alkol alımının getirdiği sonuclar alkol almasın o zaman kimse sirozdan ölür mazallah abartma hocam parasetomol altı üstüKaraciğerin tamamı alkolün emilimiyle uğraşığı için ilaç emilim için bekletilir veya karaciğer hasar görebilir nasıl yok
bide 4 bira içmiş o kadarcık alkolden bütün karaciğer ne etkilenicek sende 150 lik rakı içiyoruz 3 kişi karaciğer hala ateş ediyor maşallah deKaraciğerin tamamı alkolün emilimiyle uğraşığı için ilaç emilim için bekletilir veya karaciğer hasar görebilir nasıl yok