Arama sonuçları: *

1. C

Diş teli taktırdım sorularım var yardımcı olurmusunuz?

Bana da zamanında yeme demişti ama hepsini yemiştim bir şey olmuyor. En kötü kırılır tamir ettirirsin. Zaten. o kadar yıl yemeden duramıyorsun
  2. C

Skolyoz için egzersiz önerileri?

Bende 8 yıldır falan skolyoz var, 6 yıl boyunca her gün yüzdüm 2 yıldır hiçbir şey yapmıyorum. Tam olarak düzelmedi ama en azından artmadı da normal bir şekilde hayatımı yaşıyorum yüzmeye param yetmiyor demişsiniz ama bence en işe yarayan yöntem Dış görünüş olarak biraz garip durmasa hiç yokmuş...
  3. C

1 defaya mahsus nargile içmek

bende abur cubur olanından bahsediyodum zaten
  4. C

ben nargile güzel değil dedim zaten
  5. C

haribo yu denemeyen mi var
  6. C

bağımlı olunacak kadar güzel bir şey değil zaten, haribo daha güzel
  7. C

Boy uzatma iğnesi hakkında

bir endokrinoloji doktorunun özel muayenehanesine gittim hastaneye değil. Ama hastaneye giderseniz endokrinoloji bölümüne gitmeniz gerekir herhalde
  8. C

Şuan 1.70’im 2 yıl önce başladığımda, yani 15 yaşımdayken 1.57 falandım. Testlerde büyüme hormonum normal seviyede çıkmıştı ama boyum ortalamanın altında olduğu için doktor istersem kullanabileceğimi söylemişti
  9. C

Ben 2 yıl kullandım o iğneyi, paran yetiyorsa güzel.
  10. C

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

şeker bağımlılığı zaten kaçınılmaz bir şey bende de deli gibi var ama şeker dışında hiçbir şey bende bağımlılık yapmıyor, daha doğrusu istesem yapar ama ben çok iradeli kullanıyorum korkumdan dolayı, sigara bağımlılığı ile uğraşılmaz sürekli git satın al babandan laf dinle falan filan mutlu...
  11. C

evde oturup durup dururken alkol çok sıkıcı. onu ortamında yapınca çok eğlenceli oluyor parti gece kulubu konser falan
  12. C

hem tadı kötü hemde sağlıksız neyi cezbedici sigara cezbedici falan değil de meyveli puff/elektronik sigaralar baya güzel
  13. C

Protein tozu ve creatine onerisi.

kreatini aromalı almak çok gereksiz
  14. C

Pre Workout önerir misiniz ?

bende şuan protein ocean bcaa de var yine yeşil elmalısı, tadını sevmiyorum ama kusmuyorum da.
  15. C

tadına bakarak içiyosan içme zaten bunların olayı tadı değil. Ama tadı bence çok kötü değil yeşil elmalısı var bende içilebilir bir tat
  16. C

Bunu kullanıyorum fiyatına göre çok iyi ama sitrülin ve arjinin miktarı az, ikisinden birini dışarıdan eklemek daha güzel yapıyor https://proteinocean.com/preworkout
  17. C

17 yaşinda nasıl kilo alınır

gainer
  18. C

Protein tozu ve ya Kreatin önerir misiniz ?

ben kreatin kullanıyorum bayağı güzel bir şey güçlendiriyor yani
  19. C

Son Dakika: Maymun Çiçeği Vakası Nedir?

okul kapansın
  20. C

Kız kardeşim tuvalet kağıdı yiyor

Ailene söyle ama söylediğin zaman onlara senin söylediğini söylememelerini söyle yani annen kendi görmüş gibi yapsın
Top Bottom