Pre Workout önerir misiniz ?

daha önce bcaa almıştım kolalı tadı baya kötüydü içemeden bıraktım tadı nasıl içilebilir mi yani protein ocean dan
tadına bakarak içiyosan içme zaten bunların olayı tadı değil. Ama tadı bence çok kötü değil yeşil elmalısı var bende içilebilir bir tat

Konu dışı olacak ama supplement fiyatları nasıl artmış böyle. En ucuz creatindi o bile uçmuş artık ilginç valla. Proteinoceanın lansman fiyatları dışında ürün almak haram oldu gibi artık :D

tadına bakarak içiyosan içme zaten bunların olayı tadı değil. Ama tadı bence çok kötü değil yeşil elmalısı var bende içilebilir bir tat
ya tadı önemsemiyorum da bcaa nın tadı felaket kötüydü kustum 3 kere içebildim sadece kokusu güzeldi sadece

ya tadı önemsemiyorum da bcaa nın tadı felaket kötüydü kustum 3 kere içebildim sadece kokusu güzeldi sadece
bende şuan protein ocean bcaa de var yine yeşil elmalısı, tadını sevmiyorum ama kusmuyorum da.

Taft kahve olabilir hocam 350mg kafein var içinde. Çoğu preden daha da uyarıcı. Scitec kullandım predator kullandım scitec gayet güzel aroması vs ama alırsanız ölçeği 2 ölçek haberiniz olsun. Predator yine güzel ama tercihimi taft kaybeden yana kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,337
Üyeler
183,414
Son üye
sllxşş
Geri