Butun hun pc basindayim zaten 12 de kaliyorum 5 de yatiyorum ama kilo alamiyorum makarna falanda yiyorum sadece su ac iciyorum gece bile yemek yiyorumDurmadan hamur ürünleri ye mantı makarna vs. ve bütün gün bilgisayarın başında otur 2 3 haftaya hafif göbeğin çıkmaya başlar
aynı olay bende de vardı kanka karnımda kurt var diye kilo alamıyodum kurt var mı bak yoksa haplarla falan da halledersinButun hun pc basindayim zaten 12 de kaliyorum 5 de yatiyorum ama kilo alamiyorum makarna falanda yiyorum sadece su ac iciyorum gece bile yemek yiyorum
O zaman spor yap kas kütlesiyle kilo kazanndayim zaten 12 de kaliyorum 5 de yatiyorum ama kilo alamiyorum makarna falanda yiyorum sadece su ac iciyorum gece bile yemek yiyorum
kilo almak neden isteyesin kİ?Suan boyum 1.74 ve 58 kiloyum ama kilo alamiyorum bayada yiyorum ama bi türlü kilo alamıyorum nasıl kilo alirım acaba
kusana kadar ye gece makarna veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSuan boyum 1.74 ve 58 kiloyum ama kilo alamiyorum bayada yiyorum ama bi türlü kilo alamıyorum nasıl kilo alirım acaba