17 yaşinda nasıl kilo alınır

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
331
Suan boyum 1.74 ve 58 kiloyum ama kilo alamiyorum bayada yiyorum ama bi türlü kilo alamıyorum nasıl kilo alirım acaba

Durmadan hamur ürünleri ye mantı makarna vs. ve bütün gün bilgisayarın başında otur 2 3 haftaya hafif göbeğin çıkmaya başlar

Durmadan hamur ürünleri ye mantı makarna vs. ve bütün gün bilgisayarın başında otur 2 3 haftaya hafif göbeğin çıkmaya başlar
Butun hun pc basindayim zaten 12 de kaliyorum 5 de yatiyorum ama kilo alamiyorum makarna falanda yiyorum sadece su ac iciyorum gece bile yemek yiyorum

şu 1100 kalorilik shakelerden deneyebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX
Butun hun pc basindayim zaten 12 de kaliyorum 5 de yatiyorum ama kilo alamiyorum makarna falanda yiyorum sadece su ac iciyorum gece bile yemek yiyorum
aynı olay bende de vardı kanka karnımda kurt var diye kilo alamıyodum kurt var mı bak yoksa haplarla falan da halledersin

gainer

Baya yediğini sanıyorsun ama inan yemiyorsun. Az ama sık sık ye ondan sonra bu göbek nasıl ericek diye konu açarsın.

Suan boyum 1.74 ve 58 kiloyum ama kilo alamiyorum bayada yiyorum ama bi türlü kilo alamıyorum nasıl kilo alirım acaba
kilo almak neden isteyesin kİ?
zayıfken obez olmak olumlu ne katacak sana
ideal kilomda dururum falan diyeceksin ama o kiloyu full yağ su alacaksın o yüzden sadece göbekleneceksin
antrenman yaparak düzgün beslen kas kütlesi edin en azından estetik durursun yağ tabakası gibi değil

Demek ki az yiyorsun. Daha fazla ye

Bu sorunu çözerse spor çözer. Vücut da yapmış olursun, protein takviyesi vs. düzeni oturtursun. Fakat bunun için ayrı konu açarsan daha iyi olur, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX
kusana kadar ye gece makarna veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
shake

Geri