Alçının amacı zaten ayağın üzerinde baskı yaratmamak ve sabit bırakmak. Kilonuzu ve ayağa ne kadar baskı oluştuğunu bilmeden bu konuda kimse tavsiye veremez size. Eğer ayak üzerine çok baskı oluştuysa sıkıntı olabileceği gibi ayağa bir baskı uygulanmadıysa sorun teşkil etmeyebilir. Sonuçta o...
Geçmiş olsun olabildiğince üzerine basıp zorlama. Doktorun dediği tarihten önce çıkartma. Kontrollerini aksatma. Ayağını yattığında belden aşağıda değil belden yukarıda tut yani ayağını yukarı doğru uzat. Ödem yapmasın ve şişkinlik oluşmasın.
Hardline 3 matrix 2.3 kg kullanıyorum içinde kreatin de var. Faydasını gördüm . Tekrar stokladım bir kutu daha. Hardline 900 gram alabilirsin ama çok erken biter. Önerim spora devam edeceksen 2.3 kg lık almak yönünde olur
Her şey bütçe meselesi. Eğer 30-40 k veririm bana koymaz yeter ki yüzümün duruşu değişsin diyorsan elbette verilir. Ama sırf ameliyat olmak için ucuza muayene ve ameliyat olursan o zaman işler daha kötüye gidebilir. Burun ameliyatı ciddiye alınması gereken bir konu.