Ciltciye görünmek sivilceye çare midir?

Kardeşim alıyorsun gül suyu yüze sürülenden a101de yuvarlak pecete tarzi bişi var her gün ondan bi tane yüzüne sür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hidrofil pamukmuş adı ona gül suyu dök yüzüne uygula

Kardeşim alıyorsun gül suyu yüze sürülenden a101de yuvarlak pecete tarzi bişi var her gün ondan bi tane yüzüne sür

Hidrofil pamukmuş adı ona gül suyu dök yüzüne uygula
Profil fotosundan ne yalan söyleyeyim ciddiye alamıyorum :D ancak bunuda denemeyi düşünüyorum biraz daha araştırıp

Öncelikle böyle hassas konularda forumlarda alabileceğin tek tavsiye "cildiyeye gitmek" olur. Başkalarının kullandıkları şeyler sende ters etki yapabilir. Sonra elindekinden de olup pişman olma. Üniversitedeyken doktora gitmiştim 2-3 aya hiçbir şey kalmamıştı. Ciddi sorun haline geldiyse doktora gözükmeden bir şey yapmayın.

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Cildiye randevusu nereden alabilirim edevlet ve mhrs uygulamasında cildiye seçeneği çıkmıyor da.

Sivilcelere gerçekten çok taktım geçen a101den bilmediğim dandik jel aldım o daha da çoğalttı dedim bari ciltciye goruneyim peki ciltcinin bana verdiği şeyleri kullanmam ile 6-7 ay gibi bir sürede sivilceler gider mi?
Genelde karaciğerle alakalı bi durum bu sorun. Cildiyeye gözükmenizde fayda olur tabii

Ciltçi deyince aklıma kitap ciltleri geldi. 😄 Hocam o cildiye olmasın

Gençken bendede vardı ne yaptıysam kurtulamadım. Doktor falan çare olmadı hep geçici çözümler oldu. En sonunda acnecimide diye bir ilaç kullandım 1 tüp kulandım ve o günden beri sivilcelerim gitti. Araştırıp kullanın yan etkileri olabilir.

olm ciltçi ney lan. Cildiye ye gidip ciltçi bey amca desen adam yaka paça atar. Az mesleklere saygınız olsun. Adamın işi zaten ona bakmak. Onun üstüne eğitim almış, her insan farklı gidip milletin tavsiyesi ile iş yapma. Doktoru bilir bu işi

başka soru varsa cevaplarım
1 haftadır bu ilacı kullanıyorum dün ve bugün yüzümde ölü deri çıkmaya başladı bu normal mi?

Aknetrent kullanıyorum 20mg olanından

1 haftadır bu ilacı kullanıyorum dün ve bugün yüzümde ölü deri çıkmaya başladı bu normal mi?

Aknetrent kullanıyorum 20mg olanından
Evet gayet normal cilt yenileniyor bende de oluştu ama biraz fazla artıcak deri atması önerim bir bakım kremi alıp yüzüne sürmen bende öyle yapıyordum

Geri