Profil fotosundan ne yalan söyleyeyim ciddiye alamıyorumKardeşim alıyorsun gül suyu yüze sürülenden a101de yuvarlak pecete tarzi bişi var her gün ondan bi tane yüzüne sür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hidrofil pamukmuş adı ona gül suyu dök yüzüne uygula
Genelde karaciğerle alakalı bi durum bu sorun. Cildiyeye gözükmenizde fayda olur tabiiSivilcelere gerçekten çok taktım geçen a101den bilmediğim dandik jel aldım o daha da çoğalttı dedim bari ciltciye goruneyim peki ciltcinin bana verdiği şeyleri kullanmam ile 6-7 ay gibi bir sürede sivilceler gider mi?
Dermatologtan randevu alacanArkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Cildiye randevusu nereden alabilirim edevlet ve mhrs uygulamasında cildiye seçeneği çıkmıyor da.
1 haftadır bu ilacı kullanıyorum dün ve bugün yüzümde ölü deri çıkmaya başladı bu normal mi?başka soru varsa cevaplarım
Evet gayet normal cilt yenileniyor bende de oluştu ama biraz fazla artıcak deri atması önerim bir bakım kremi alıp yüzüne sürmen bende öyle yapıyordum1 haftadır bu ilacı kullanıyorum dün ve bugün yüzümde ölü deri çıkmaya başladı bu normal mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aknetrent kullanıyorum 20mg olanından
Bir bakım kremi örnek verebilir misinEvet gayet normal cilt yenileniyor bende de oluştu ama biraz fazla artıcak deri atması önerim bir bakım kremi alıp yüzüne sürmen bende öyle yapıyordum