Neler Yeni

Ciltciye görünmek sivilceye çare midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Fevzi Korkmaz
Benim bildiğim kalan çukur izleri için de tedavi uygulanıyor lazerle fln. İzler kötü duruyor mu
Şimdi ben iz kaldı dedim ancak öyle kepekli ekmek gibi değildi sünger gibi değil :D aynada yakına girince yada fener tutulup cildine bakınca görüyorsun ama bununda tedavisi var leke tedaviside ben daha olmadım ama yakın zamanda onuda olmayı düşünüyorum ama yüzünde sivilce varsa hemen tedavi olmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü gerçekten özgüven sorunundan kurtuluyorsun. cidden çok önemli bir tedavi ve de şimdi tedavi olmazsan yüzünde büyük leke kalırsa hayatının sonuna kadar o lekeyi tedavi ettirmek için doktor doktor gezersin bunu bana doktorum demişti.Erken tedavi ol sorun yasama.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
Ciltçi ilginç bir tabir olmuş 😂
Cildiye doktoru ya da dermatolog demek istedinse eğer evet sivilceyi çözüyorlar genelde.
Bu doktorlara kaç yaşından sonra gitmek gerekiyor 10.sınıfım bende de orta düzeyde sivilce var yüzüm baya kötü gözüküyor 12.sınıftan sonra kendi gidiyor mu yoksa benim mi uğraşmam lazım ?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bir hekim olarak öncelikle ciltci diye bi kavram yok. cildiye bile daha doğru bi kullanım. kimse sana garanti veremez bu konuda. sivilcelerinin karakteri önemli. vücudunun hangi kısımlarında var onlar önemli, herhangi bir hormonal bozukluk var mı o önemli. kısacası tipi önemli yani. üstüne sivilcelerinle birlikte izler bulunması da görüntünün düzelme süresi açısından önemlidir. iz bulunmayan bi cilt sen de tahmin edersin ki daha hızlı toplar. bunun için cildiye için sıra alıp doktora görünmeni tavsiye ederim. şurdan bi krem aldım bu bana bunu önerdi gibi şeyler pek çözüm olmayacaktır. hatta dozu ve içeriği bilinmeyen bence lüzumsuz kremler seni belki de daha kötü yapacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildiğim kadarıyla reçetesiz ab hiçbir türlü satılmıyor. krem de olsa. yani bu kremi normal şartlarda alamıyo olman gerekir.
Hocam sizi bulmuşken bende sorayım benim sadece çene ve çenenin yanağa olan tarafında çıkıyor sadece burada bunun bi anlamı vs var mıdır ? sırtımda alnımda hiç çıkmadı şu zamana kadar (12. sınıfım)

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
tıraş oluyo musun ona bağlı tahriş oluyo olabilir

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Bu doktorlara kaç yaşından sonra gitmek gerekiyor 10.sınıfım bende de orta düzeyde sivilce var yüzüm baya kötü gözüküyor 12.sınıftan sonra kendi gidiyor mu yoksa benim mi uğraşmam lazım ?
Hemen gidebilirsin yaş ayrımı yok. Kendi düzelmeyebilir tedavi edilmesi gerekiyorsa doktorun zaten ilaçlarını başlar

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
arkadaşlar sivilcelerinizin tiplerini bilmeden bende şu vardı iz kalır şunu yap şunu yapma demek son derece yanlış. kimisine ilaç dahi vermek gerekmiyo. kimisi çok ağır dozlarda ilaç kullanıyo, bu ilaçlar karaciğere zarar dahi veriyo. unutmayın bu bi al sende bu varsa bunu kullan mesleği değil öyle olsaydı zaten internete yazardık herkes ordan bakıp ihtiyacı olanı kullanırdı. her insana özel pozolojide özel ilaçlar verilir. birbirinizi yanlış yönlendirmeyin

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
yusuf ecer
Sivilcelere gerçekten çok taktım geçen a101den bilmediğim dandik jel aldım o daha da çoğalttı dedim bari ciltciye goruneyim peki ciltcinin bana verdiği şeyleri kullanmam ile 6-7 ay gibi bir sürede sivilceler gider mi?
Genelde gidiyor ama sonrasında tekrar başlayabiliyor. Ergenlik döneminden sonra kalıcı olarak gidiyor,azalıyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İdris Kerem ALEMDAR
İlgilendiği Kategoriler
Araç,Teknoloji,Sosyal Medya
Instagram
idriskeremalemdar
Steam
https://steamcommunity.com/id/roxantares/
Discord
! R Ø X Y И#8996

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
Yeni yeni başladım ancak bu sorun 9. sınıftan beri var
önümüzdeki günlerde yüz temizliğine dikkat et. yastık çarşaflarını haftalık olarak değiştir tıraş sonrası nemlendirici gibi ürünler kullan. bazen temizlik sivilcenin tek çözümü olabiliyo
bunlarla çözülmezse bile ergenliğe bağlıdır yaşın 18 korkulucak bişey yoktur canını sıkıyosa bir uzman görüşünün faydası var tabii ki

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
önümüzdeki günlerde yüz temizliğine dikkat et. yastık çarşaflarını haftalık olarak değiştir tıraş sonrası nemlendirici gibi ürünler kullan. bazen temizlik sivilcenin tek çözümü olabiliyo
bunlarla çözülmezse bile ergenliğe bağlıdır yaşın 18 korkulucak bişey yoktur canını sıkıyosa bir uzman görüşünün faydası var tabii ki
Tıraş sonrası tıraş kolonyası kullanıyorum haftalık olmasada 2 haftada bir garanti değiştiriyorum örtülerimin hepsini

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
tıraş losyonu dediğin şey kolonya başlı başına o bile tahriş ediyo olabilir. dove falan varsa bence o tarz böyle nemlendiricek soft şeyler kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,555
Üyeler
161,305
Son üye
gonulsuzyigit
Top Bottom