Arama sonuçları: *

1. E

Kan tahlili için randevu nasıl alınır?

Kan tahlili genelde öğlene kadar alınıyor öğleden sonra almıyorlar arkadaşların dediği gibi erken git
  2. E

hangi supplementleri almalıyım

Bunların hepsini alacağına bi tane düzgün marka creatin bir tanede ihtiyaç olursa diye düzgün marka protein tozu al yeter
  3. E

Yaş 19 %3.5 yağ oranım var. Kilo almak için besin önerisi.

Yanlış ölçülmüş %3.5 yağ oranına sahip olmanın imkanı yok
  4. E

Günlük Tüketilmesi Gereken Makro Ölçüleri Nasıl Olmalı

Orası öyle hocam gramına kadar makroları tutturmak çok zor zaten. Kilo vermek için sadece kalori hesabı yapmanız daha uygun ve kolay olur
  5. E

O zaman orta derece hareketliyi seçebilirsiniz
  6. E

Buradan alma gereken makrolara bakabilirsin https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/
  7. E

5 günde göbek erirmi, yağ oranı azaltma

Utanma ne olacak dostum tatilini saçma şeylerle zehir etme
  8. E

2kg dumbell le kas yapılır mı? yaş 15e yeni girmiş boy 162 kilo 57

İmkan varsa salona gitmen çok daha iyi olur hem oradaki antrenör yardımcı olur hemde makinelerle daha iyi çalışırsın
  9. E

Teşekkürler kankam
  10. E

12 günde 4 kilo vermek sağlıklı mı?

Diyetin düzgünse sıkıntı olmaz herhalde. Kilon fazla olduğu için ilk zamanlar vücut çok su atıyor
  11. E

2 kilo dumbell'a kas yapman çok zor zamanla ağırlıkları arttırman gerek zaten çoğu hareket için 2 kilo sana hafif kalır
  12. E

Antidepresanıma ara verdim tekrar başlasam olur mu?

Ben de prozac'a ilk başladığımda yan etkilerini çok fazla görüyordum 2 hafta kullanınca yan etkiler azaldı sende doktor tavsiyesi ile başlamışsın keşke düzenli devam etseydin birden bırakmak zararlı diyorlar. Bence tekrardan randevu alıp doktorunla görüş
  13. E

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Kolay gelsin hocam
  14. E

Ani hareketler ve derin nefes aldığım zaman baş dönmesi yaşıyorum

Hocam en iyisi ilaçsız kendi kendinize çözebilmeniz olur zaten. Ben çok araştırdım artık ne olacaksa olsun deyip başladım yapacak bir şey yok
  15. E

Ani hareketler ve derin nefes aldığım zaman baş dönmesi yaşıyorum

Ben de baş dönmesi nedeniyle birkaç doktora başvurmuştum bir sorun çıkmadı en son psikiyatriye gittim psikolojik olabilir diye prozac adında antidepresan yazdı 2 haftadır kullanıyorum baş dönme sorunum azaldı
  16. E

Apsesi olan denize girebilir mi?

Arkadaşların dediği gibi girme bence.
Top Bottom