Neler Yeni

Günlük Tüketilmesi Gereken Makro Ölçüleri Nasıl Olmalı

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Biraz fazla kilo almam ve göbek kısmım biraz yağlandığı için kısa süreli diyet yapmaya çalışıyorum. Günlük tüketilmesi gereken yağ oranım genelde yüksek oluyor ama sağlıklı yağlar işin içine girince oran ne kadar ileri gidebilir. Bugün 35 40gram ceviz yedim ve 22g yağ gösteriyor. Fatsecret uygulamasını kullanıyorum. Kahvaltı da az yağlı tereyağlı sahanda yumurta yedim örnek tabi uygulama ne kadar yağ koyduğumu bilemez.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsi fikrim böyle şeylere takılmamalısıny. Sporunu yap, dengeli beslen bitti.
Ben aşçıyım ve yemeklerin içinde olunca çok yiyorum 73 74 kiloya kadar çıkmıştım kısa zamanda 70e tekrar düştüm biraz daha göbek gitmesini istiyorum. Spor yapmaya vakit ayırmıyorum hatalıyım kabul ediyorum ama işim genel olarak yoğun tempo. Olduğum yerde bile tüm vücut çalışıyor bi ileri bi geri.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Buradan alma gereken makrolara bakabilirsin

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Buradan alma gereken makrolara bakabilirsin

Bu sitede veya diğer sitelerde genel olarak işaretlemem gereken yerlerde egzersiz yapma var. Ve ben egzersiz yapmıyorum ama evde boş boş da oturmuyorum çalışıyorum günlük 8 10bin bazen daha fazla adım atıyorum koşuşturmalı çalıştığım oluyor.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
O zaman orta derece hareketliyi seçebilirsiniz

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
O zaman orta derece hareketliyi seçebilirsiniz
Yağ oranı genelde yüksek çıkıyor. Fatsecret üzerinden yediklerimi eklediğimde. Tabi dediğim gibi uygulama birebir ne kadar yağ kullanıldığını bilemez. Mesela afedersin akşam yoğurtlu ıspanak yedim uygulamadaki bu seçenekte 25g falan yağ gösteriyor halbuki sadece suda haşlanıp yoğurtla karıştırdım hiç yağ yok. Bazen yüksek çıkıyordur 10 15g fazla.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Orası öyle hocam gramına kadar makroları tutturmak çok zor zaten. Kilo vermek için sadece kalori hesabı yapmanız daha uygun ve kolay olur

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Orası öyle hocam gramına kadar makroları tutturmak çok zor zaten. Kilo vermek için sadece kalori hesabı yapmanız daha uygun ve kolay olur
Günlük max kalori 2500 çıkmıştı fatsecret da fityemek sitesinde 2385 çıktı diye sınırı uygulamada değiştirdim. Enazından 65 67 olana kadar dikkat etmeye devam edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,133
Üyeler
161,663
Son üye
terminator333
Top Bottom